Elite Estates Mykonos

Elite Estates Mykonos

Elite Estates ofera musafirilor un confort deosebit cu panorame minunate, fiind o locatie privata exclusivista cu vile de lux.

Casa-Di-Luna-3

Musafirii sunt intampinati cu servicii speciale care vor raspunde celor mai detaliate necesitati ale acestora. Vor fi intampinati chiar de la aeroport si in fata vilelor de un personal calificat. Se stie ca persoanei potrivite la locul potrivit i se deschide orice usa. Turistilor li se va oferi o retea de contacte, cu liste exclusive de Dj, piloti de jet-uri private,bucatari sefi, bijutieri, persoane care se pot ocupa de shopping-ul personal, maestri  de yoga, toti fiind pusi la dispozitia invitatilor discret si prompt.

Serviciile includ 4 ore zilnice de curatenie, schimbarea prosoapelor si lenjeriilor de 2 ori pe saptamana, preluarea de la aeroport si intampinarea de bun venit. Pot fi efectuate rezervari pentru restaurante, cluburi si plaje, masaje terapeutice, cursuri de yoga, mașină exclusivă cu sofer, servicii de securitate, bucatar sef, majordom, antrenor personal,  precum si servicii de manichiura si spa.

Exista trei proprietati de lux la alegere in Mykonos, Grecia:

Casa Di Mare, Agios Stefanos

casa dimare-2

Vila Casa Di Mare este o proprietate privata seducatoare de 200 mp in zona Agios Stefanos din Mykonos. O locatie care combina privelisti generoase catre Marea Egee si apusuri multicolore, fiind amplasata in mod convenabil in orasul Myconos, langa plaja din Agios Stefanos.

Are o terasa exterioara spatioasa, cu o piscina atractiva de 80 mp in forma de T, care inconjoara partea frontala a proprietatii, precum si o gradina ingrijita si zona de luat masa.

Stilul elegant poate fi observat atat in interior cat si in exterior prin meticulozitatea cu care a fost ales mobilierul si decorul.

casa di mare2

Casa Di Mare este o incantare pentru cei care doresc un asemenea design, precum si o locatie privilegiata pentru o casa de vacanta.

Vila este compusa dintr-o cladire principala si 3 cladiri mai  mici  pentru musafiri. Poate gazdui 6 cupluri sau 12 persoane. Are 6 dormitoare cu 6 bai private, living-uri,  bucatarie, Wc, zona de luat masa exterioara, cu bar, gratar,piscina de 80 mp, Wi Fi, satelit TV, sistem audio  surround,  A/C, gradina si parcare pentru 4 masini.

Casa Di Luna, Kalafatis

Situata in zona Kalafati, pe un teren de 4000 mp, in partea sud-estica a insulei, aproape de plajele din Kalafati (laodistanta demers de 10-15 minute), Agia Anna, Lia, Kalo Livadi, Elia, Ftelia, Panormo si Agios Sostits.Casa-Di-Luna-2

Vila este compusa dintr-o cladire principala si doua cladiri pentru musafiri. Poate gazdui 6 cupluri sau 12 persoane. Are 6 dormitoare cu 6 bai private, patru living-uri, 3  bucatarii, 2 Wc-uri, zona de luat masa exterioara, cu bar, gratar, piscina de 95 mp, , Wi Fi, satelit TV , home cinema, sistem audio  surround i nterior si exterior, jacuzzi in dormitorul principal, A/C central, gradina cu maslini si parcare pentru 10 masini.

Casa-Di-Luna1

Are un design minimalist, atragand in mod special persoanele cu spirit tanar. Zona exterioara de la piscina este potrivita pentru petreceri mari.

Casa-Di-Luna-4

Paradise Estate, Pirgi, consta in 2 vile: Villa Carina & Villa Delilah

carina

Paradise Estate este situat pe un teren de 10,000 mp in Pirgi intre plajele Paradise si Super Paradise, la cateva minute de faimoasele restaurante pe plaja Jackie ‘Osi Cavo Paradiso.  Cuprinde doua vile mari si cateva cladiri pentrumusafiri. Poate gazdui pana la 17 cupluri sau 34 persoane + 4 copiiI, si parcare pentru 8 masini. Poate fi rezervat atat ca proprietate integrala cat si vilele individuale. Are, de asemenea, 2 piscine, obisericuta si heliport.

delilah
Proprietatea are o vedere clara de 230 grade la mare si la insulele Naxos si Delos.

Pentru mai multe informatii vizitati:

 Source photos: www.elite-estates.co

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *