Playmobil FunPark

PLAYMOBIL FunPark

PLAYMOBIL FunPark din Zierndorf, este una dintre atractiile cele mai cunoscute  ale Germaniei pentru familiile cu copii si se afla amplasat pe o colina,  cu o priveliste minunata vazuta mai ales din castelul amplasat in interior. In incinta PLAYMOBIL  intalnim:

– o corabie de pirati de 17 metri

– un castel medieval cu o curte si scari interioare, pasaje subterane, sala oglinzilor, un turn din care se poate admira peisajul cu ajutorul unui obiectiv; prin curtea interioara a castelului se poate face trecerea catre celelalte zone de distractie ale locatiei.

IMG-20170717-WA0006

– o jungla cu ruine

– un sat amer-indian

– o mina de aur/pietre pretioase

-o ferma cu tractoare sau vacute ce pot fi mulse

-o carare care duce la descoperirea dinozaurilor si o casuta in copac cu o fantana magica a zanelor.

IMG-20170717-WA0020

Fetele si baietii cowboy vor adora orasul din Vestul Salbatic, si imaginatia celor mici va fi capturata cu multe alte locuri unde se pot distra, de la echipamente de joaca pana la locuri unde pot zburda in voie, sau chiar balaci in variatele locuri si fantani cu apa curgatoare, cu mori de apa si fantani arteziene. Copiii mai pot practica cataratul si balansarea pe funii care duc catre labirinturi.

O alta atractie este centrul HOB: de la vikingii neinfricati, cavalerii curajosi si caselele romantice de povese, pana la orasele moderne din interior, unde copiii se pot juca cu variantele giagante ale figurinelor PLAYMOBIL. 

 

Pentru micii curajosi mai exista si un lac cu apa mica unde copiii se pot da cu barcute colorate cu vasle, in timp ce alti copilasi pusi pe sotii pot stropi cu apa de pe mal. 

Mai exista o multime de alte activitati si pentru infantii care se pot distra la locuri de joaca cu diferite feluri de  nisip, leagane, locuri cu jucarii ce pot fi puse pe apa, trambuline, etc.

 

IMG-20170717-WA0013

 Daca veniti aici cu cei mici, nu ratati, de asemenea:

-Cursul de MINI-GOLF cu 18 gauri intr-un parc intins pe 5000 m², cu buncare cu nisip, poduri din piatra, tuneluri, etc. 

-ARCA LUI NOE – cu locuri de joaca cu multa apa (distractive penru copii in perioada verii).

-LOCURI DE JOACA CU NISIP SI NAMOL care sigur ii vor amuza pe bebelusi.

Pentru parintii care vor sa se relaxeze, exista aici si o terasa unde se poate servii pranzul, iar pentru cei mici si 

pofticiosi exista masini cu inghetata. Tarife: 14 euro/adult si 13 euro/copii pana in 12 ani. Infantii si bunicii peste 60 de ani nu platesc. La intrare se va face control, pentru evitarea incidentelor. 

ATENTIE! Copiii trebuie supravegheati indeaproape, intrucat la fiecare 10 minute, cate un copilas se pierde de parinti in incinta parcului. Cei mici trebuie indrumati si sfatuiti de parinti ce ar putea face in cazul in care se pierd.

Mai multe informatii puteti gasi si aici:

PLAYMOBIL FUNPARK

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *