Mawimbi Villa, Tanzania

Mawimbi Villa, Tanzania

Pentru cei care cauta o destinatie de vacanta de lux, vila Mawimbi de pe coasta de est a Tanzaniei, amplasata chiar in fata oceanului, este locatia ideala. Aceasta vila exclusiva are vedere catre Ushongo, o plaja superba cu palmieri, fiind una dintre plajele cele mai intime din lume. Aceasta minunata vila ofera o vedere superba la Oceanul Indian, cu o piscina privata aflata la cativa pasi de apa azurie a oceanului. 

Mawimbi
Source: https://www.theluxurysafaricompany.com/indian-ocean/zanzibar/mainland-tanzania/mawimbi

Mawimbi a fost conceputa ca o vila cu  doua etaje, cu sase dormitoare aerisite si bine luminate, cu mobila realizata local, ce poate gazdui pana la doisprezece persoane. Vila pune la dispozitie o gazda, un majordom si un bucatar privat care ofera servicii generoase si profesioniste. In ceea ce priveste partea culinara, musafirii nu au de ce sa isi faca probleme, intrucat nu vor depune nici macar un minim de efort din acest punct de vedere.

Mawimbi2
https://www.theluxurysafaricompany.com/indian-ocean/zanzibar/mainland-tanzania/mawimbi

Bucataria foloseste ingrediente din surse locale, inclusiv peste proaspat prins zilnic si cele mai proaspete legume din piata locala. 
Aceasta minunata locatie secreta este perfecta pentru a descoperi bogatiile Tanzaniei, de la vibrantul Zanzibar la Parcul National Serengeti. Turistii pot vizita Pangani – una din locatiile cheie ale tarii unde se intalnesc cuiburi de broaste testoase – la mai putin de o mila distanta, unde ghizii locali va pot arata cum puii de broaste testoase ies din oua.

Mawimbi5

 Pe langa aceasta experienta interesanta si unica, turistii mai au ocazia sa faca snorkeling in recifuri virgine, pot naviga pe ocean, ori pot face scufundari in Rezervatia Marina a insulei Maziwe.

Mawimbi3

O vacanta la Vila Mawimbi ar costa in jur de  £2,598 de persoana intr-un sejur de sapte nopti, cu o ocupatie minima de 6 persoane. Sejurul include zboruri dus intors, toate mesele, bauturile, vinuri locale si snorkeling.

Asadar, o locatie intr-adevar de lux pentru cei care vor sa se rasfete.

>

 Source photos: https://www.theluxurysafaricompany.com/indian-ocean/zanzibar/mainland-tanzania/mawimbis

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *