Six Senses Maldive

Paradisul pur de la Six Senses Laamu,Maldive 

six senses laamu aerial

Six Senses Laamu este singurul resort din Laamu Atoll, Oceanul Indian. Resort-ul este o combinatie de 97 de vile pe apa si pe uscat construite din materiale rezistente, vile ce sunt inconjurate de un adevarat paradis.

 water villa deck La sosire, veti fi intampinati de catre unul dintre angajatii Six Senses, chiar la Male International Airport (MLE). Resort-ul are o multitudine de facilitati, iar pentru cei care vor sa-si petreaca o vacanta de neuitat aici, exista diverse pachete cum ar fi :

Pachetul de vara SIX SENSES – acest pachet va ofera o varietate de bonusuri speciale. Va veti bucura de un masaj pentru cupluri de 60 de minute la Six Senses Spa, de o croaziera la apus, unde puteti admira delfinii, plus un credit pe care il puteti folosi la restaurant sau la spa.

640x450 family villa with pool 140x87

Pachetul  SIP SIP SWEETENER – este un pachet care va ofera diverse facilitati la restaurantul SIP SIP, cu conditia sa achizitionati minim 3 nopti de cazare. Aici puteti beneficia de un credit de 50$/zi, si puteti alege dintre diverse specialitati, de la pizza, burgeri, paste, pana la deserturi tentante plus cocktail-uri clasice sau creatii proprii.

laamu water villa with pool 140x87

Pachetul HONEYMOON BLISS – acest pachet este pentru cuplurile proaspat casatorite care vor sa-si petreaca o luna de miere de neuitat. Pachetele sunt de minim 4 nopti cazare in vile pe apa sau pe plaja, avand incluse transferurile aeriene sau cu barca, mesele, amenajari speciale pentru cupluri (cina pe plaja, prajituri de bun venit, mic dejun in camera cu sampanie, cadou surpriza la plecare), precum si masaje la Six Senses Spa pentru cupluri. Cuplurile se pot bucura si de o croaziera privata la apusul soarelui.

Six-Senses-Laamu-Jetty-to-Water-Villas big 1

Pachetul HE DIVES SHE SPAS – acest pachet este destinat turistilor care doresc sa se bucure de experiente individuale cum ar fi scufundarile sau mersul la spa. Pachetul include cazarea intr-o vila privata, micul dejun, echipamentul de scufundari, zborurile domestice si transferurile de la Male.

six-senses-resort-in-laamu-maldives-1

Pachetul SPA ROMANCE – este un pachet pentru cuplurile romantice, cu un program de relaxare cu cazare intr-o vila privata, tratamente spa, zboruri domestice si transferuri pe apa incluse. Pe langa toate acestea, cuplurile beneficiaza si de mic dejun, diverse facilitati spa, si un cadou de bun ramas din partea Six Senses Spa.

Six-Senses-Resort-in-Laamu-Maldives-3 1

Six Senses Spa

Six Senses Spa este amplasat exact pe plaja, avand patru pavilioane pentru tratamente plus un pavilion de tratamente Ayurvedic, fiind inconjurate de vegetatia naturala a insulei. Terapistii profesionisti  folosesc o varietate de produse naturale pentru a oferi o serie de tratamente signature care au castigat diverse premii. Cativa dintre cei mai buni oameni in domeniu vin aici in vizita pentru a oferi consultatii personale turistilor si terapii holistice cu scopul de a imbunatati experientele de viata si starea de spirit.

Six-Senses-Resort-in-Laamu-Maldives-7

Source: Six Senses Maldives

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *