Circuit Singapore & Bali

Circuit Singapore & Bali (15-26.09.2016)    

15.09.2016 – Ziua 1: Bucuresti – Singapore
Ora 13:10 / Zbor Bucureşti – Singapore cu compania QATAR AIRWAYS (mică escală la Doha)

16.09.2016 – Ziua 2: Singapore full day
Sosire Singapore 09:15 ora locală. Transfer către Hotel Royal Plaza on Scotts 5* amplasat ultracentral pe celebrul Bulevard Orchard. După ce vom servi un cocktail de bun venit, avem la dispoziţie toată ziua să începem explorarerea fascinantei metropole – Singapore. Vă propunem descoperirea oraşului cu zona Little India si China Town. Nu părăsim zona înainte de a
vedea templul hindus Sri Mariamman, construit de indienii tamil în 1827. Apoi putem să vizităm Grădina Zoologică, Grădina Botanică şi Grădina cu Orhidee. Nu trebuie să ratăm zona parcă desprinsă din science-fiction “Gardens By The Bay”. Seara putem face o plimbare cu barca pe râul “Clarke Quay”

singapore

17.09.2016 – Ziua 3: Singapore & Sentosa Island
Azi petrecem în insula/parc SENTOSA cel mai mare şi fascinant parc din Asia. Natură, plajă, aventură! Seara întoarcere la hotel şi timp liber la alegerea fiecăruia.

sentosa1

18.09.2016 – Ziua 4: Singapore/Bali
După micul dejun avem timp liber pentru shopping sau alte activităti din Singapore. După amiază transfer la aeroport pentru zborul către insula BALI.

 Circuit Bali – Insula Zeilor 

 Dacă ati visati la un circuit de vis in BALI acum visul vostru devine realitate! “Insula Zeilor” vă asteaptă. V-am pregătit un itinerariu special, combinat într-un circuit complet pentru a descoperi principalele minuni din BALI şi vă promitem că această călătorie va fii de neuitat. Acompaniaţi-ne pentru câteva zile într-un circuit pe o insulă paradisiacă, bogată in spiritualitate şi cu peisajele impresionante care vă vor lăsa fără respiraţie! Veţi descoperi o cultură fascinantă, temple unice, o atmosferă caldă şi plină de culoare cu oameni calzi şi primitori. Minunaţi-vă de splendoarea insulei, lăsaţi-vă purtaţi de magia balineză. Veţi beneficia de hoteluri tip boutique, atent selecţionate şi bine amplasate, cu dotări Spa & Welness.

bali

18.09.2016 – Ziua 4: Singapore/Denpasar/Legian
Sosire aeroport Denpasar- Bali. Transfer de la aeroport către Hotel Mercure Bali Legian. Mercure Bali Legian
În această seară aveţi timp pentru acomodare si relaxare. Seară liberă la alegerea fiecăruia. Puteţi să profitaţi de piscina suspendată a hotelului, să savuraţi un cocktail pe frumoasa terasă sau să faceti yoga pe plajă “vibrând” cu sunetul mării.

bali1

19.09.2016 – Ziua 5: Legian/Candidasa
După micul dejun de la Hotelul Mercure Bali Legian plecăm către satul Batubulan pentru a asista la prezentarea dansului Barong care evocă eterna luptă dintre bine şi rău, în care conform credinței balineze, nu există nici un câştigător. După acest dans, plecăm către partea de est a insulei. Ne oprim la Klungkung, pentru a vizita Kertagosa – locul administrativ al justiției tradiționale în epoca precolonială. Pauză pentru prânz (la alegere, contra cost). După prânz ne oprim la Kusamba, pentru a vizita templul Goa Lawah, construit în secolul al 11-lea intr-o peșteră, faimoasă pentru “liliecii” săi. În interior sunt mii de lilieci agățati de tavan, precum şi pitoni sacri care răsar printre micile cavități ale peșterii. După vizite, transfer la frumosul Hotel NIRWANA Resort & Spa – Candidasa unde vom înnopta.
Seară la alegere: puteţi admira minunantul apus de soare, vă puteţi relaxa sau practica yoga.

bali4

20.09.2016 – Ziua 6: Candidasa
După micul dejun plecăm spre Tenganan. Acest mic sat este locuit de autohtonii “Bali Aga” care s-au stabilit în insulă cu mult înainte de afluxul de imigranti din Imperiul Majapahit. După aceea continuăm pe jos către Kastala şi vom traversa câmpurile verzi unde vom admira spectaculoasele terase de orez. Vom face un mic popas pentru a ne încărca cu “energia verde” şi apoi ne continuăm traseul către Palatul de apă – Tirtagangga, fosta baie a regilor din regatul lui Karangasem. Pauză pentru prânz (la alegere, contra cost) După prânz, vizităm Palatul antic din Karangasem – Puri Karangasem şi apoi fostul Palat de vară Taman Ujung. Apoi ne întoarcem în frumosul nostru resort Nirwana din Candidasa. Timp liber să faceţi plajă, să vă relaxaţi cu diverse masaje sau alte terapii pentru “trup, minte & suflet”.

21.09.2016 – Ziua 7: Candidasa/Ubud
După ce servim micul dejun la hotel, plecăm către Besakih trecând prin ruta panoramică din Putung pentru a admira peisajele uimitoare şi terasele de orez. Apoi vom vizita Templul Besakih cunoscut ca şi “templul mamă” al insulei Bali. Un ansamblu de 22 de temple situat pe pantele Muntelui Agung, 3142 m. Pauză pentru prânz (la alegere, contra cost). După-amiaza ne continuăm ruta către regiunea Bangli pentru a vizita satul tipic Penglipuran cu uşile de intrare sculptate tradițional, urmată de vizita Templului Kehen şi arborii săi seculari. După vizite, transfer către Ubud unde ne vom caza într-un resort intim Resort BALIWOOD – Ubud Baliwood Resort Ubud.Seara timp liber la dispoziţie. UBUD “inima” insulei BALI este cel mai important centru cultural şi spiritual, oferind cele mai multe opţiuni de a practica yoga, meditaţii sau diverse terapii în şcoli şi centre speciale.

baliwood

22.09.2016 – Ziua 8: Ubud
Astăzi în cursul dimineții plecăm către Kintamani, o regiune muntoasă din nord-estul insulei Bali. Pe drum ne oprim în satul Tegallang, pentru a admira peisajele minunate şi facem o vizită locală “Agro Wisata” pentru a descoperi condimentele locale şi ne vom delecta cu degustare de ceaiuri și cafea. Continuăm spre Kintamani pentru a vedea vulcanul semi-activ, ce se ridică maiestuos deasupra lacului Batur. Zona este considerată una din cea mai importantă sursă de energie de pe Pămant Pauză pentru prânz (la alegere, contra cost). În această zi interesantă mai vizităm templele Sebatu și Gunung Kawi. Templul Sebatu situat între Ubud și Kintamani este construit în jurul “sursei sacre din Tampak Siring”. Templul vechi de peste 1000 de ani are două locuri de scăldat apreciate de localnici care cred că apa de izvor are puteri de vindecare şi aduce sănătate și prosperitate. Apa este considerată sfântă și folosită în timpul ceremoniilor religioase. Conform legendelor, zeul Indra a tras o săgeată în sol si a “scos” apa sfântă. Continuăm către templul Gunung Kawi, o moștenire din secolul al 11-lea din dinastia Udayana, trecând
prin câmpurile de orez cultivate pe terasele Tampak Siring. Acest templu este format din 10 “sanctuare” (altare) sculptate în stâncă, de 7 metri înaltime, dedicate regelui Anac Wungsu și reginelor sale! După această zi plină, revenim mai târziu la hotelul nostru din Ubud. 

23.09.2016 – Ziua 9: Ubud
După micul dejun, începem ziua de azi experimentând viaţa autentică şi cotidiană din Bali. Vom vizita o casă tradițională din Bali din satul Singapadu, apoi, mergem la un magazin de argintărie din satul Celuk pentru a observa artiștii care creează cele mai bune bijuterii din Bali, iar apoi satul Mas considerat centrul de sculptură în lemn. Această activitate matinală se va încheia cu vizita prin pădurea maimuţelor “Monkey Forest” . După-amiaza şi restul zilei liber, la alegere să vă relaxaţi sau să descoperiţi oraşul Ubud.

24.09.2016 – Ziua 10: Ubud
Astăzi plecăm pentru a vizita Templul Regal Mengwi, templu “Meru” din Bali. După-amiaza, continuăm spre satul de munte Bedugul, un refugiu situat pe deal și care oferă peisaje ce taie răsuflare. Acolo vom vedea celebrul Templu Ulun Danu Bratan construit în secolul al 17-lea şi dedicat Zeiței de apă. După aceea facem o oprire la piața de fructe şi legume unde vom putea alege din bogăţia variată locală. Continuăm ruta spre partea de sud a insulei trecând prin satul Jatiluwih pentru vedea deosebitele terase de orez clasate in Patrimoniul Mondial UNESCO. După mica plimbare prin câmpurile de orez, coborâm spre coastă pentru a vedea Templul Tanah Lot și admirăm un fascinant apus de soare ce “cade” peste templu. Templul a fost construit în secolul al 16-lea, pentru a aduce un omagiu spiritelor păzitoare ale mării. Serpi de mare veninoși se găsesc la baza insulei stâncoase şi se presupune că protejează templul de duhuri rele şi intruși. După ce admirăm apusul de soare magnific, ne transferăm la hotel.

bali

25.09.2016 – Ziua 11: Ubud/Singapore
În ultima zi din Bali puteti profita de plajă sau să faceţi ultimele cumpărături din cea mai animată staţiune balneară din Bali. După-amiază vom părăsi binecuvântata insulă a zeilor şi ne transferăm către aeroport. Un lucru este sigur după această experientă: nu veţi mai vrea să plecaţi din BALI sau veţi vrea să vă reîntoarceţi cât mai curând!

26.09.2016 – Ziua 12: Singapore/Sosire Bucuresti
După acest circuit combinat în impresionanta metropolă dinamică Singapore și călătoria din Bali cu munţi maiestuosi și păduri luxuriante, cu plaje de nisip scăldate de ape turcoaz si fascinantele câmpuri verzi de orez, veţi fii captivaţi de integrarea dintre natură și oameni, ce se îmbină armonios într-un peisaj încantător. 

 

Tariful de persoana 1775 euro include:

-Bilete avion dus-intors Bucuresti-Singapore ( Qatar Airways) si bilete avion Singapore-Denpasar/Bali
-3 zile cazare Singapore – Hotel Royal Plaza on Scotts 5* (ultracentral pe celebrul Bulevard Orchard)
-O saptamana circuit complet Bali ce include toate vizitele si activitatile prezentate in descrierea ofertei
-Cazare Bali 3 hoteluri Hotel Mercure-Legian, Nirwana Resort & Spa-Candidasa, Baliwood Resort-Ubud
-Transferuri aeroporturi-hotel si transferul dintre hotelurile din Bali
-Mic dejun inclus la toatel hotelurile din Singapore si Bali
-Însoţitor de grup pe toată perioada circuitului si ghid vorbitor de limba engleză in insula Bali

Alte activitati si terapii optionale (contra cost)
 Tickets Formula 1 Singapore-SIN
 AfterParties Formula 1-SIN
 Visit Pool @ Hotel Marina Bay Sands-SIN
 Yoga lessons & spirit meditations -BALI
 Massages (relax & healing)-BALI
 Ayurweda & cleansing therapy-BALI
 Music bowls therapy-BALI
 Balinese expressive dance-BALI
 Special luxury private dinner @ CocoonRestaurant Kubu-hotel Ritz Carlton Reserve, Ubud-BALI

Oferta de preţ early booking este valabilă pentru rezervare si avans 700 euro pana la data de 15.06.2016
Diferenţa de preţ se achită pana la data de 01 august 2016

Source: Pinterest

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *