Calala Island, Nicaragua

Calala Island, Nicaragua – o insula privata exclusivista din Caraibe

1

V-ati gandit vreodata cum ar fi o vacanta pe o insula privata, unde sa aveti parte de exclusivitate? Ei bine, puteti experimenta acest gen de vacanta pe insula Calala, desi Nicaragua nu este neaparat renumita pentru vacantele de lux. Dar aceasta insula mica va ofera oportunitatea de a va petrece o vacanta de lux, alaturi de o echipa de 25 de membri (staff) ce stau la dispozitia unui maxim de 8 turisti si asigura toate necesitatile si cerintele acestora.

4

Fiecare dintre cele patru bungalow-uri au fost concepute de catre arhitectul Matthew Falkiner, si sunt amplasate exact pe plaja, iar interioarele sunt amenajate cu cele mai frumoase articole de mobilier lucrate manual. Fiecare suita se imbina perfect cu imprejurimile tropicale ce ofera o panorama splendida.

5

Insula are doar 9.5 acri, cu doar patru bungalow-uri, si ofera ocazia unica turistilor de a se trezi dimineata in ciripit de pasarele, cu rasarituri si apusuri de soare unice.

Se stie ca mancarea in Caraibe este cu adevarat speciala, dar insula Calala ofera o experienta culinara exceptionala datorita bucatarului sef Tom Morrell, care a lucrat cu cele mai renumite restaurante clasificate cu stele Michelin  din UK si Europa, care incearca sa aduca de fiecare data ceva inovator, desi pune accent pe ideea de simplitate, cu alimente proaspete produse local. Cu siguranta experienta culinara va fi una deosebita daca veniti intr-o vacanta aici! 

Aceasta destinatie va  ofera preturi all-inclusive, cu mese, gustari si bauturi (sampanie si anumite vinuri), sporturi acvatice, pescuit, snorkeling si multe altele.  

3

Cazare:

3 Junior Suites All-Inclusive – Luxury, pe plaja, cu veranda privata si terasa personala pe  plaja;

-ultra all-inclusive, cu toate mesele incluse, gustarile si bauturile (alcoolice si non-alcoolice), transferurile interne incluse (de la aeroportul Managua).

1 Master Suite All-Inclusive – Luxury, beachfront Master suite, pe plaja, cu veranda privata si terasa personala pe  plaja.;

-ultra all-inclusive, cu toate mesele incluse, gustarile si bauturile (alcoolice si non-alcoolice), transferurile interne incluse (de la aeroportul Managua).

Servicii aditionale: Wifi, prosoape si sezlonguri pe plaja, hamac, uscator, bar la piscina, restaurant & bar,room service, piscina exterioara, plaja cu nisip, 2 caiacuri, volei la piscina, 2 ringuri de dans, tratamente masaj (cost suplimentar).

Cum ajungeti aici:

Cel mai apropiat aeroport este Managua. Puteti lua un zbor domestic de la Managua catre Bluefields,de unde veti lua apoi o barca traditionala nicaraguana pentru o plimbare prin  laguna, si veti  ajunge apoi chiar la Calala Island. 

Mai multe detalii, aici: Calala Island