Craciunul si Anul Nou in New York

Idei de Sarbatoare in New York 

Fie ca va petreceti Craciunul sau Anul Nou cu prietenii in New York, exista multe moduri de a patrunde inspiritul sarbatorilor in acest oras festiv. Iata cateva idei pentru activitati de sarbatoare in New York: 

1

Explorati luminile orasului

In orasul care nu doarme niciodata, luminile de sarbatoare reprezinta un eveniment major, asadar ar fi pacat sa nu va rezervati un tur nocturn al orasului pentru a va bucura de panorame superbe ale unor obiective cum ar fi RADIO CITY MUSIC HALL  si  imensul brad de Craciun de  la Rockefeller Center , ori patinoarul luminat pentru sezonul de iarna. Alegeti un tur care sa combine si opririle la locatiile faimoase de film, in special in Central Park unde veti vedea diverse scene din filme celebre precum   “Elf,” “Home Alone 2,” “Miracle on 34th Street,” si altele.

 

Cumparaturi de Craciun

Cumpararea cadourilor de Craciun din magazinele din Manhattan este deja o traditie preferata de toata lumea, fiind o placere sa admirati vitrinele de jucarii frumos amenajate din Midtown. Saks Fifth Avenue, Macy’s, Bloomingdale’s, Tiffany & Co., Bergdorf Goodman, si multe alte magazine, isi expun cele mai impresionante ornamente si aranjamente an dupa an. Nu ratati, de asemenea, nici Piata Union Square Holiday. 

Relaxati-va cu o croaziera nocturna
Una dintre modalitatile de a admira artificiile de Anul Nou de la Big Apple, este de pe apa. Pe croaziera nocturna, va veti plimba pe raul Hudson si East River, si apoi veti ajunge in portul New York pentru a admira cladirea iluminata skyline a orasului, precum si Statuia Libertatii si Podul Brooklyn. Unele croaziere includ cina inainte de artificii, iar altele au si DJ pentru dans, ori includ bauturi. De obicei, acestea dureaza intre 3 si patru ore. 3

Urmariti eliberarea baloanelor
Celebrarea reprezentativa a Anului Nou in Manhattan – eliberarea baloanelor de pe the Times Square este urmarita de milioane de oameni in fiecare an. Va puteti bucura de acest eveniment rezervand un bilet la o petrecere din apropierea Times Square (la intersectia dintre Broadway si Seventh Avenue). Aceste petreceri de obicei includ un bar deschis, cina si dans intr-o locatie unde puteti sta linistiti departe de frigul de afara.

 

Sursa: