Craciunul si Anul Nou in Paris

Craciunul si Anul Nou in Paris

Celebrate Christmas and New Year’s Eve in Paris

Exista multe moduri de a va petrece sarbatorile in Paris, fie ca mergeti aici cu prietenii, fie ca sunteti cu iubitul/iubita, Parisul fiind unul dintre orasele cele mai elegante, iar spiritul sarbatorilor este prezent peste tot.

5

Iata ce ati putea face de sarbatori in Paris:

Shopping in Paris:

Mergeti la Galeriile Lafayette, unul dintre cele mai cunoscute centre de shopping din Paris, pentru a incanta privirea cu decoratiunile extravagante de sarbatoare si pentru a face cateva cumparaturi pentru cei dragi. 

Admirati Luminile Orasului

Nu degeaba a fost numit Orasul Luminilor, care ofera mai ales noaptea o panorama uimitoare, atunci cand cladirile arhitecturale din Paris isi arata splendoarea in toata gloria lor. Faceti neaparat un tur pentru luminile de sarbatoare, pentru a admira orasul grandios si mai ales frumusetea raului Sena, insotiti de un ghid, pentru a nu va rataci printre varietatile orasului. Unele tururi includ cina.

4

Bucurati-va de specialitatile de sezon 

Daca tot traiti spiritul sarbatorilor in orasul Luminilor, faceti un tur gastronomic frantuzesc. Vetivizita pietele de Craciun si magazinele de dulciuri care sunt foarte populare in Paris.

Nu pierdeti Cabaretul de Anul Nou

Daca doriti sa adaugati un aer romantic celebrarii Anului Nou in Paris, mergeti neaparat la unul din spectacolele de cabaret ale orasului, cum ar fi Moulin Rouge, Le Paradis Latin, sau Crazy Horse. Intampinati Anul Nou cu sampanie, sau optati pentru spectacole care includ cina, pentru a face experienta cat mai speciala.

Tururi si bilete Paris:

Cina si spectacol la Paradis Latin Paris – De la € 75,002

 

 

 

 

1Tur privat de Craciun – de la€ 109,00

 

 

 

 

3Tururi ale decoratiunilor de Craciun- de la   155