Hoteluri noi in Thailanda

Locatii de lux in Thailanda

1

Thailanda este o destinatie turistica faimoasa si incarcata cu energie si pasiune. Este o destinatie renumita atat pentru cupluri cat si pentru persoanele dornice de aventura. Cine viseaza la aceasta destinatie trebuie sa stie ca exista variante de cazare de la cele mai accesibile, pana la cele mai luxoase. Locatiile turistice de aici au ceva de oferit fiecarui turist, de la plajele nasfarsite cu peisaje exotice nemaipomenite, pana la salbaticia naturii, de la imbinarea armonioasa a muntilor cu marea frumos colorata. Iar lagunele sunt cu adevarat uimitoare si iti taie rasuflarea!

2

Optiunile de cazare sunt nenumarate, dar iata cateva locatii de lux recent deschise de care poate stiti sau ati vrea sa auziti cu siguranta:

Keemala 5*****, Phuketkemala1

Keemala este o proprietate unica de care se vorbeste peste tot in lume, datorita design-ului excentric si a unei amplasari armonioase in inima naturii. Aici puteti sta in vile, casute din argila sau casute in copac, si va puteti relaxa la spa-uri in colibe. Chiar daca pare ceva iesit din tipare, luxul este la el acasa chiar si aici, in inima naturii tropicale, desi design-ul a fost inspirat din locuintele primitive din Phucket. 

X2 River Kwai Resort 5*****, Kanchanaburi

k2

Singurul hotel din Asia  cu cabine plutitoare ofera o experienta unica pe raul Kwai. Imprejurimile sunt renumite pentru frumusetea lor, dar  si pentru atractiile istorice cum ar fi Death Railway sau cascadele si pesterile din Parcul National Erawan. Va veti indragosti cu siguranta de minunatul decor al resortu-lui, cu baile imense si rustice, dar mai ales panorama superba la insulele thailandeze.

Amatara Resort & Wellness 5*****, Phuket

amatara

Amplasat in Cape Panwa, Amatara este noua varianta a vechiului Phuket Regent Hotel. Desi a pastrat toate elementele vechiului hotel, Amatara este promovat acum ca locatie wellness, unde tratamentele de lux sunt foarte apreciate, de la tratamentele antice la cele moderne, printre care se regasesc si tratamentele cu argila Rhassoul, precum si primul tratamennt din lume”Thai Hammam”.

Ani Villas Thailand 5*****, Koh Yao Noi

ani villas

Acest resort format din 10 vile este amplasat pe insula Ko Yanoi, intre Phuket si Krabi, chiar in mijlocul golfului (transferul aici se fce exclusiv cu barca privata sau elicopterul). Design-ul acestei proprietati este inspiratdin templele budiste din nordul tarii, de la restaurantul plutitor panala motivele si decoratiunile traditional thailandeze. 

Ritz Carlton Samui 5*****, Koh Samui

4

Hotelul Ritz Carlton Samui face parte din renumitul lant de hoteluri cunoscut in intreaga lume, si este amplasat in partea nordica a insulei, dispunand de 175 de camere de lux si vile cu piscina proprie, precum si un restaurant, un spa wellness si alte facilitati recreationale pe plaja.

3

Cautati hoteluri in Thailanda:

 Save on your hotel - www.hotelscombined.com