Hoteluri in Bora Bora

Follow my blog with Bloglovin

Sofitel Bora Bora Private Island, Bora Bora, French Polynesia

sofitel
Hotelul oferă călătorilor o serie de facilităţi, printre care și un salon de coafură, masaj şi check-in/check-out expres. Hotelul vă mai pune la dispoziție și o zonă pentru picnic şi facilităţi pentru grătar. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie și săli de şedinţe, serviciu de recepţie deschis 24 de ore şi serviciu de transfer de la/la aeroport gratuit….

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Bora Bora, French Polynesia

pearl

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa pune la dispoziție facilități de 5 stele, pe lângă terenuri de tenis şi mini-golf. Întreaga stațiune dispune de internet gratuit. 

Oaspeții cazați la această stațiune au acces atât la facilități de fitness cât și la piscină în aer liber (sezonieră). Printre facilități, se numără și room service disponibil 24 de ore, o cafenea şi un centru de scufundări. 

Toate camerele de lux ale Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa sunt prevăzute cu aer codiţionat şi oferă oaspeţilor internet wireless în camere, filtru de cafea şi ceainice şi mini bar. Toate camerele oferă oaspeților un DVD player, un ventilator…

Le Meridien Bora Bora, Bora Bora, French Polynesia

lemeridien

Le Meridien Bora Bora dispune de cazare de 4 stele, pe lângă o terasă pe acoperiş. Întreaga stațiune dispune de internet gratuit. 

Aceasta este o stațiune pentru nefumători, ce pune la dispoziție o serie de facilități, cum ar fi un salon de coafură, o cafenea şi un club pentru copii. Stațiunea mai oferă și o zonă pentru picnic şi facilităţi pentru grătar…..

Conrad Bora Bora Nui, Bora Bora, French Polynesia

conrad

Conrad Bora Bora Nui  dispune de facilități de 5 stele, pe lângă plajă privată şi piscină infinity. Stațiunea este dotată cu un centru de fitness și centru de cosmetică şi jacuzzi. 

Stațiunea dispune de o serie de facilităţi şi servicii, printre care un centru de scufundări, un club pentru copii şi room service disponibil 24 de ore. Stațiunea este echipată cu conectare la internet pe întreaga durată a sejurului dvs…..

 

Mai multe hoteluri aici: BORA BORA

 

Follow my blog with Bloglovin