Pe culmile elvetiene

Bürgenstock Hotels & Resort

 Lux de 5 stele

Bürgenstock Hotels & Resort este un resort elvetian de lux aflat pe culmile inalte ale muntilor, deasupra lacului Lucerne, cu un spa intins pe o suprafata de 10,000m², fiind un complex dedicat activitatilor de infrumusetare, cu 4 hoteluri, 12 baruri si restaurante, si multiple suite rezidentiale.

4

Proprietarii Katara Hospitality au investit 550 milioane de franci elvetieni pentru restaurarea acestui resort legendar, care acum cuprinde Bürgenstock Hotel & Alpine Spa 5* superior (102 camere si suite), Waldhotel Health & Medical Excellence 5* (160 camere si suite), Palace Hotel & Conferences 4* superior (108 camere si suite) si Taverne 1879 3* (12 camere).

In anii 50 si 60, complexul Bürgenstock a intampinat staruri de la Hollywood, cum ar fi Audrey Hepburn (care s-a casatorit in capela resortului, Sophia Loren si Charlie Chaplin, pe langa persoane regale sau sefi de stat. 

Ca sa ajungeti la Shangri-La, veti lua barca de la Lucerne pana la Kehrsiten, inainte de a face o plimbare vertiginoasa prin padurile ce inconjoara Bürgenstock. Pare mai degraba o aventura James Bond, dar veti fi impresionati sa aflati ca aici s-au cazat membrii echipei de filmare a renumitului Goldfinger, Sean Connery fiind unul dintre acestia.

Servicii de 5 stele

Bürgenstock Hotel are o arhitectura moderna si contemporana, contrar stilului vechi al hotelului vecin Palace Hotel.

Privelistea catre lacul Lucerne si vederea de pe muntele Bürgenberg sunt de neuitat.

5

Lobby-ul iti ia pur si simplu rasuflarea, datorita peretilor de sticla inalti de 6 m. Cine se cazeaza aici sigur va ramane fara cuvinte cand va vedea imensul semineu rotund din centru, cu locuri de relaxare, canapele si fotolii confortabile, si un bar alaturi.

Va veti simti speciali inca de cand veti pasi in camera rezervata: vederea catre lac este surprinzator de frumoasa, mai ales pentru ca puteti savura in liniste privelistea, de pe bancheta de la fereastra, ceea ce ofera un aer sofisticat mai ales datorita texturilor din piatra si culorilor complementate de parchetul inchis.

Daca nu va puteti lua pauza in totalitate de la job, exista aici si o zona de lucru, cu un birou bine iluminat.

2

Cu siguranta vi se va parea incantator patul king-size, amplasat chiar langa zona cu canapea unde va puteti bucura de tv-ul de 42-inch si un sound sistem Bose.

Baia este in stil italian, iar elementele marca Bulgari vor fi sigur pe placul multora. Intre baie si spatiul de relaxare se afla si un semineu, pentru putina caldura sau romantism.

Mancare de 5 stele

Restaurantele Sharq Oriental si Shisha Lounge servesc mancare libaneza si persana, cu un stil tipic oriental, iar restaurantul si bucataria de arome servesc mancare autentica asiatica, cu bucatari-sef chinezi, japonezi si tailandezi, gata sa va prepare diversele specialitati.1

Relaxare de 5 stele

Si, bineinteles, piesa de rezistenta este un Alpine Spa de 10,000m². Intreaga cladire este dedicata artei relaxarii. Acest spa pe 3 etaje se afla pe lateralul muntelui, la 500 m inaltime deasupra lacului Lucerne, legat de etajul 4 al Bürgenstock Hotel.

Imobiliare de lux pentru investitori

Pentru cei dornici sa investeasca in imobiliare de lux, atunci Bürgenstock Hotels & Resort ofera acestora oportunitatea de a cumpara apartamente si penthhouse-uri cu design modern si elemente estetice internationale, si o fatada impresionanta din sec. 19. Acestea se afla in fostul Grand Residence Suites,si detine 27 de apartamente si 2 penthhouse-uri.

3

Asadar, daca sunteti in cautare de momente de lux discrete, atunci aici gasiti ceea cea cautati,pe langa ospitalitatea impecabila elvetiana, cu bucatarii incredibile si confort de 5 stele.

Sursa: Luxurious Magazine