Shangri -La Al Husn Resort and Spa, opulenta in Oman

Shangri-La Al Husn Hotel

Oman reprezinta o destinatie cu adevarat speciala. Este una dintre destinatiile cele mai prietenoase din Orientul Mijlociu, si se mandreste cu bogatii culturale vaste. Frumusetea naturii poate fi descoperita la fiecare pas, de la muntii impunatori, deserturi, oaze cu verdeata, pana la plajele nesfarsite cu nisip alb si apa albastra cristlalina. Intr-un asemenea loc deosebit veti gasi opulenta emblematica din Oman. Daca  va doriti o vacanta aici, trebuie sa stiti ca o locatie cu adevarat deosebita este Shangri -La Al Husn Resort and Spa.

2

Puteti gasi acest resort la mica distanta de centrul orasului Muscat. Shangri-La este amplasat la poalele unui munte, pe o plaja superba a marii Oman. Peisajul iti taie rasuflarea. Shangri-La Al Husn Resort and Spa este practic un palat excusivist ce ofera toate serviciile si facilitatile pe care si le-ar dori chiar si cel mai pretentios client. 

3

Ajunsi aici, veti vedea valeti care parcheaza Ferrari, Bentley sau Rolls Royce, ceea ce indica tipul acestei proprietati, dar si experienta pe care urmeaza sa o aveti aici. Veti fi primiti numai cu zambete intr-un hol imens, cu pavaje din marmura si fantani cu apa impresionante. Puteti astepta sau servi ceai pe canapele din plus. Palmierii si arhitectura traditionala Dhofari va vor reaminti ca va aflati in Arabia.  

Cele 180 de camere si suite ale Al Husn Resort and Spa ofera servicii superioare, facilitati si privilegii pentru toti turistii. Sunt cele mai luxoase si spatioase spatii de cazare din Oman, cu un decor inspirat de palatele arabice regale, evidentiate prin operele de arta autentice din Oman. Veti gasi aici o plaja privata, cu un mini-bar, unde puteti servi si ceaiul de dupa-amiaza sau cocktail-uri inainte de cina.

4

Cazarea este de prima clasa, cu un decor arabic si vedere senzationala catre apele turcoaz ale marii. Camerele sunt amenajate elegant, iar baile sunt decorate cu marmura italiana, fiind foarte spatioase. Minibar-ul din camere este aprovizionat zilnic. Balcoanele sunt imense, si au o zona de relaxare in dupa-amiezile calduroase.

Aveti posibilitati nenumarate de a  lua masa la Al Husn chiar langa cele doua proprietati inrudite. Restaurantul Shahrazad este singurul restaurant marocan autentic din Muscat. Interioarele colorate si muzica marocana va vor duce intr-o aventura culinara.

6

 Pe langa facilitatile resortului si frumusetile oceanului, exista si o piscina imensa infinity, de unde puteti avea, de asemenea, o priveliste superba.

Hotelul are multe de oferit, sa nu mai vorbim si de galeria de arta pe care o gasiti in cadrul complexului. 

1

De asemenea, Chi spa va ofera ocazia sa va relaxati si sa va bucurati de intimitate si lux intr-una din cele mai mari vile spa din Muscat. Pe langa sanctuarul interior relaxant, veti putea trai experienta unica din CHI Water Oasis, unde intalniti o piscina cu hidromasaj, o sauna aromatica, dusuri tropicale, o fantana de gheata si o zona de relaxare.

Daca nu vreti sa zaboviti prea mult in resort, aveti o multime de optiuni extra-hoteliere, cum ar fi sa explorati orasul Muscat, sau activitatile pe apa sau sub apa, toate fiind organizate de hotel.

5

Ceea ce face minunata aceasta experienta este chiar personalul profesionist si primitor. Oman este, cu siguranta, cea mai primitoare destinatie din Orientul Mijlociu, dar si extrem de complexa si luxoasa.