Insulele Caraibe

Insulele Caraibe

Indiile de Vest

the caribbean islandsInsulele Caraibe, cunoscute pentru mult timp ca Indiile de Vest, includ mai mult de 7000 de insule; 13 dintre ele sunt independente, iar unele dintre ele apartin altor teritorii. In termeni geografici, toate insulele sunt situate la sud-est de Golful Mexic, la est de America Centrala si Mexic, si la nord de America de Sud.

Turismul este acum principala industrie in Caraibe. Sute de mii de turisti viziteaza insulele in fiecare an. Fiecare insula este unica si ofera o varietate de unitati de cazare, de la cele mai simple si pana la cele mai luxoase hoteluri din lume.

Printre optiunile de vacanta in Caraibe intalnim croaziere, vacante all inclusive, cazare in vile luxoase, vacante spa, vacante de aventura, escapade romantice, luni de miere, nunti, vacante de golf si, bineinteles, vacante de familie. Insulele Caraibe asteapta sa fie descoperite de catre cei care cauta un loc unic sub soare. De la plajele interminabile si recifele spectaculoase, la padurile tropicale exotice si muntii care iti taie rasuflarea, diversitatea acestor insule are pentru fiecare ceea ce-si doreste.

Insule din Caraibe

 
Anguilla

Antigua and Barbuda

Aruba

Bahamas

Barbados

Bequia

Bermuda

Bonaire

British Virgin Islands

Martinique

Montserrat

Netherlands Antilles

Puerto Rico

Saint Kitts and Nevis

Saint Lucia

Cayman Islands

Cuba

Curacao

Dominica

Dominican Republic

Grenada

Guadeloupe

Haiti

Jamaica

St. Barthelemy

St. Eustatius

Trinidad and Tobago

Turks and Caicos Islands

U.S. Virgin Islands

Saint Vincent and The Grenadines

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *