Top destinatii de familie

Cele mai frumoase destinatii tropicale pentru familii

MELIA CARIBE TROPICAL1

Cel mai interesant lucru la o vacanta cu familia este conceptul de all inclusive. Avantajul: totul inclus intr-un singur pret, cum ar fi cazarea, masa, divertismentul si recreatia. Majoritatea destinatiilor de familie ofera cluburi de copii, parintii avand posibilitatea de a-si petrece singuri timpul in doi.

Intr-o vacanta all inclusive, nu este nevoie ca parintii sa plateasca pentru lucrurile pe care copiii vor sa le faca ori sa le ofere bani pentru a participa la diverse activitati. Unele destinatii all inclusive ofera familiilor oportunitatea de a-si crea un itinerariu al activitatilor pe care si le doresc.

Mai jos sunt cateva cunoscute destinatii tropicale pentru familii:

Club Med Punta Cana, Republica Dominicana****

Vacantele la Club Med sunt potrivite pentru turistii de toate varstele. Club Med Punta Cana este unul dintre ele. Copiii se pot  juca pe plaja in timp ce parintii se pot relaxa pe sezlonguri cu o bautura preferata. Club Med Punta Cana are cate ceva pentru fiecare.

Coconut Bay Beach Resort & Spa, St. Lucia****

Orice familie ar adora sa-si petreaca vacanta la Coconut Bay Beach Resort & Spa in St. Lucia. Acest resort detine cel mai mare parc acvatic din St. Lucia, cu tobogane, cascade si un rau. Copiii isi pot petrece timpul aici, in timp ce parintii se pot relaxa in doi.

Divi Aruba ****

Divi Aruba este o detinatie all inclusive unde copiii pana in 11 ani au gratuitate la cazare si masa. Intalnim aici conceptul de tabara pentru copii, unde acestia pot juca diverse jocuri, pot face castele de nisip si pot invata sa vorbeasca Papiamento.

Generations Riviera Maya*****

Generations Riviera Maya poate fi o experienta interesanta pentru familii, datorita conceptului sau  “Gourmet Inclusive.” Turistii pot experimenta mancaruri exclusive aici. Resortul detine o piscina unde parintii se pot relaxa, iar cei mici pot participa la clubul de copii.

Hard Rock Hotel Punta Cana*****

Hard Rock Hotel Punta Cana ofera famillilor o experienta all inclusive cu diverse specialitati, activitati de recreere si un club de copii. Resortul le ofera copiilor si posibilitatea de a inota in cele 15 piscine pe care le detine, precum si un tobogan cu apa unde sa se

Beaches – Jamaica, Turks & Caicos*****

Beaches este o statiune all inclusive din Jamaica, Turks & Caicos. Aceste destinatii ofera o varietate larga de activitati pentru copii de toate varstele, inclusiv sporturi acvatice si jocuri pe plaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *