Hawaii

HAWAII

O experienta de neuitat…

02543130Hawaii este una dintre destinatiile ce pot oferi cea mai frumoasa experienta, intrucat frumusetea sa naturala provine din izolarea sa geografica de alte ecosisteme.Daca este prima oara cand vizitati Hawaii, trebuie sa stiti ca exista sase insule Aloha, dintre care: Coasta Napali din Kauai, tarmurile vibrante ale plajei Waikiki Beach din Oahu, nisipurile albe ale plajei Papohaku din Molokai, apele cu delfini prietenosi ale golfului Hulopoe din Lanai, culmile Haleakala din Maui si energia vulcanilor din Parcul National Hawaii.

Fiecare insula are particularitatile si frumusetile ei. Si, mai presus de toate, o istorie proprie. Oricine ajunge aici poate descoperi cultura bogata a acestor insule, poate explora plajele ascunse, poate invata sa faca surf, sa priveasca arta dansului  hula, sa urmareasca balenele, sa urce pe vulcan, sa se bucure de un masaj spa senzual, sau sa mearga la cumparaturi…

De vazut in Kauai: stancile de pe Coasta Napali,  Canionul Waimea, Plaja Poipu, Parcul Kokee, orasele istorice Hanapepe si Koloa, si Golful Hanalei.

De vazut in Oahu (numit si Locul de Intrunire): Memoriile de la Pearl Harbour, marele oras Waikiki, oraselul Haleiwa, Turnul Aloha, Biserica Kawaiahao, Palatul Iolani si plaja  Kailua.

De vazut in Molokai: Parcul National Kalaupapa, speciile rare din Rezervatia Kamakou, Valea Halawa, cele mai inalte varfuri din Pali, plaja Kumimi (20 de mile), plaja Kapukahehu.

De vazut in Lanai: Keahiakawelo (Gradina Zeilor), plaja Polihua,  Golful Hulopoe, portul Kaumalapau, satul Kaunolu, golful Manele.

De vazut in Maui: Parcul National Haleakala, vulcanul Haleakala, Gradinile Botanice Kula, orasul istoric Paia.

De vazut in marea insula Hawaii: Vulcanii din Hawaii (Parc National), padurile tropicale de pe Coasta Hamakua, dunele de nisip negru de pe plaja Punaluu, panoramele de pe Coasta Kohala, palatul Hulihee, Biserica Mokuaikaua, Gradina Botanica Tropicala din Hawaii.

Puteti petrece o vacanta minunata aici:

Hawaii Luxury Hotels 5*****

Four Seasons Resort Hualalai 5*****

Hawaii Prince Hotel Waikiki 5*****

Turtle Bay Resort Kahuku 5*****

Grand Hyatt Regency Resort & Spa Kauai 5*****

Waikoloa Beach Marriott Resort & Spa 4****

Outrigger Kanaloa Hotel Kailua Kona 4****

Sheraton Keauhou Bay Resort & Spa 4****

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *