Bora Bora insula viselor

Bora Bora

Insula viselor…

borabora

Bora Bora, perla Pacificului, aflata la 160 de mile nord-vest de Tahiti si aproximativ 2,600 mile sud de Hawaii, a fost descoperita in 1722 si este una dintre cele mai frumoase insule de pe planeta.

Avand origine vulcanica, insula principala Bora Bora impreuna cu cele cateva insule mai mici, sunt inconjurate complet de recifuri de corali. Pora Pora – denumirea veche a insulei, insemnand “primul nascut,” apartine unei legende care descrie insula ca fiind prima ce s-a ridicat atunci cand Taaroa, zeul suprem, a scos-o din ape dupa crearea mitica a Havai’i, acum cunoscuta sub numele Raiatea.

Versanti tropicali luxurianti si vai pline cu flori de hibiscus sunt o parte din minunatiile insulei, in timp ce palmierii inconjoara laguna ca un colier delicat. Plajele cu nisip alb fac loc apelor de smarald, in care pestii colorati animeaza gradinile de corali ce gazduiesc pisicile de mare gigante. Toate acestea ar putea fi cu usurinta descrise ca centrul unui univers romantic, unde resorturile luxoase si izvoarele inzestreaza insula cu bungalouri, cu ape curgatoare, ca intr-o legenda.

SPORTURI ACVATICE

RELAXARE

AVENTURA

De vazut in Bora Bora: ExoticulLagoonariumsiDansul Tahitian

Considerata mult timp o destinatie exotica, insula este si locatia perfecta pentru o vacanta romantica. Panorame spectaculoase, ape azurii, cazari minunate si o istorie culturala intriganta, toate fac parte din farmecul tropical al insulei Bora Bora. Majoritatea hotelurilor/statiunilor au fost construite recent pe insula, in laguna care inconjoara Bora Bora. Majoritatea au vedere catre laguna si muntii din Bora Bora si ofera intimitate prin bungalouri cu ape pure si vederi extraordinare.

Relaxati-va si petreceti vacanta perfecta aici:

St Regis Resort and Spa ***** Deluxe
Four Seasons Resort and Spa ***** Deluxe
Intercontinental Thalasso-spa Resort *****
Bora Bora Hilton *****
Sofitel Motu *****
Bora Bora Lagoon Resort ****
Le Meridien ****
Pearl Beach Resort ****
Le Moana Intercontinental****
Sofitel Bora Bora Resort ****

Leave a comment

Your email address will not be published.