Hoteluri si resorturi in Insulele Caraibe

Top hoteluri preferate din Caraibe

paradisestrand1280x1024

ANGUILLA

Cap Juluca 5*****

Cap Juluca, amplasat peo plaja privata din vestul insulei Anguilla, este unul dintre cele mai iubite si faimoase hoteluri din Caraibe. Nu este un hotel mare, insa cuprinde 18 vile in stil Moorish cu camere ce au iesire direct pe plaja.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.capjuluca.com

BAHAMAS

Tiamo Resort 5*****

Tiamo este un resort nou cu 10 unitati de cazare, amplasat in sudul insulei Andros din Bahamas.Acest resort se afla intr-un cadru privat minunat. Tiamo este accesibil doar cu barca datorita amplasarii sale.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.tiamoresorts.com

BARBADOS

Sandy Lane 5*****

De la primii vizitatori din 1961, Sandy Lane a fost considerata o destinatie de top din Caraibe – fiind preferata de familii regale, staruri de cinema, si multe celebritati din lumea afacerilor.

Sandy Lane este un resort complet unde puteti fi activi sau va puteti relaxa, o escapada romantica pentru cei care cauta izolare, un refugiu pentru cupluri, ori o locatie perfecta pentru familiile care isi doresc cea mai frumoasa experienta de vacanta.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.sandylane.com

JAMAICA

The Caves 5*****

The Caves este o colectie de 12 casute private amplasate pe stancile din Negril, chiar in partea vestica din Jamaica, cu vedere superba la ocean.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.islandoutpost.com

ST. LUCIA

Ladera Resort 5*****

Ladera este un resort la care viseaza orice turist,  o bijuterie tropicala micuta cautata si totusi nedescoperita. Localizata la sud vest de Saint Lucia, Ladera este un paradis ce aprinde pasiuni.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.ladera.com

TURKS & CAICOS

Amanyara 5*****

Cu amprente orientale asupra Caraibelor, grupul de resorturi luxoase Amanresorts a creat Amanyara, un refugiu linistit cu pavilioane argintii si terase sic, centrate pe o piscina infinita giganta, construita din roca vulcanica si un bar conic ce este o minune a flerului arhitectural.

Vizitati wesite-ul hotelului:

www.amanresorts.com

REPUBLICA DOMINICANA

Dreams Resorts 5*****

Dreams resorts face parte din celebrul grup AmResorts si ofera atat cuplurilor cat si familiilor o multitudine de oportunitati, cum ar fi diferite restaurante cu specific international, activitati precum inotul cu delfinii, golf, dar si relaxare la spa pentru cei dornici sa uite de viata de zi cu zi.

Visit resort’s website:

www.dreamsresorts.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *