Hoteluri si Resorturi in Hawaii

Top hoteluri si resorturi in Hawaii

02543130

Four Seasons Resort Lana’i 5*****

Lana’i

Vizitati website-ul:

www.fourseasons.com

Four Seasons Resort Lana’i din Golful Manele se afla in partea sudica insorita a acestei insulite din Hawaii cu o populatie de doar 3 200 de locuitori, fiind de retinut si faptul ca aici nu exista semafoare. Elegantul resort are un aer tropical, dar si unul asiatic, cu picturi in ulei si diferite accente intalnite in lobby si celelalte spatii publice. Minunatele gradini cuprind o multitudine de plante exotice, iazuri cu pesti koi si diverse cascade.

The Grand Wailea 5*****
Maui

Vizitati website-ul:
www.grandwailea.com

Aflat pe coasta vestica din Maui in Wailea, Hawaii, Grand Wailea – un resort marca Waldorf Astoria, se afla pe plaja Wailea Beach,la un sfert de mila de golful Wailea Blue Golf. Hotelul este imprejmuit de frumuseti naturaleThe hotel is surrounded by natural beauty, dar si de atractii cum ar fi Colectia Grand Wailea ce reprezinta operele marilor artisti Botero, Leger, Picasso, si Warhol.

Turtle Bay Resort 4****
Oahu

Vizitati website-ul:
www.turtlebayresort.com

Turtle Bay Resort este un hotel excelent amplasat intr-o locatie deosebitra. Este deosebit prin spatiile romantice, piscina imensa, zona de jacuzzi, restaurante cu privelisti superbe, doua plaje mari, teren de golf, calarie si multe altele.

The Royal Hawaiian
Waikiki

Vizitati website-ul:
www.royal-hawaiian.com

Hotelul Royal Hawaiian, cunoscut ca si Palatul Roz al Pacificului, este localizat in Honolulu, Hawaii, pe insula Oahu.

Leave a comment

Your email address will not be published.