Hoteluri si resorturi in Bora Bora

Hoteluri si resorturi in Bora Bora

sea beach palm -wallpaper-1600x900

Dintre toate insulele din Polinezia Franceza, Bora Bora este printre cele mai frumoase. Frumusetea ei nu poate fi descrisa in cuvinte.  Trebuie sa ajungeti acolo ca sa intelegeti cu adevarat frumusetile ei.

Hilton Bora Bora Nui Resort And Spa 4****

hilton2

Vizitati website-ul  hotelului:

http://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/PPTBNHI-Hilton-Bora-Bora-Nui-Resort-Spa/index.do

Hilton Bora Bora Nui Resort este localizat in partea sudica din Motu Toopua, o insula privata in laguna Bora Bora din Polinezia Franceza. Aflat la 20 de minute distanta, cu transfer pe apa de la aeroportul din Bora Bora, Hilton Bora Bora Nui Resort &Spa dispune de 84 bungalow-uri amplasate pe apele turcoaz din laguna Bora Bora.

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa 4****

boraborabeachspa

Vizitati website-ul  hotelului:

http://www.spmhotels.com/resort/bora-bora

Bora Bora Pearl Resort &Spa este amplasat pe insula Motu Tevairoa din Bora Bora, Polinezia Franceza. Hotelul detine o plaja privata si ofera activitati recreationale pe plaja, precum si sporturi acvatice.

Le Meridien Bora Bora 4****

lemeridien

Vizitati website-ul  hotelului:

http://www.lemeridien-borabora.com

Le Meridien Bora Bora este o colectie de bungalow-uri  luxoase construite in armonie cu imprejurimile naturale din Bora Bora. Resortul se intinde pe tarmurile a doua insule, avand o priveliste superba spre muntele Otemanu  si spre orizontul Pacificului.

Four Seasons Resort Bora Bora 5*****

fourseasons

Vizitati website-ul  hotelului:

http://www.fourseasons.com/borabora/

Amplasat pe aceasta insula mistica, inconjurata de un colier frumos de corali, Four Seasons ofera o experienta minunata celor care vor sa se relaxeze in suite amplasate pe apa, ori in vile cu piscina privata amplasate pe plaja, oferind totodata un confort ultramodern.

InterContinental Thalasso-Spa Bora Bora 5*****

intercont

Vizitati website-ul  hotelului:

Intercontinental Thalasso Spa 5*

Localizat pe insula Motu Piti Aau („Doua inimi” in tahitiana), InterContinental Resort and Thalasso-Spa Bora Bora este printre cele mai noi hoteluri de 5 stele din Bora Bora.

InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa este amplasat intre „doua inimi” in Motu Piti Aau, o insula cu bariere de corali. Piesa de rezistenta a hotelului este Deep Ocean Spa, insa resortul ofera o multitudine de activitati  culturale si  recreationale cum ar fi canoe, snorkeling,  activitati de astrologie (de privire a stelelor) si demonstratii  artizanale.

Alte hoteluri:

St Regis Bora Bora Resort 5*****

InterContinental Bora Bora Le Moana Resort 4****

Hotel Maitai Bora Bora 3***

Bora Bora Pearl Beach Resort&Spa 4****

Leave a comment

Your email address will not be published.