Best All Inclusive

Best All Inclusive

Conceptul de all inclusive este intalnit peste tot in lume si este cautat mai ales de catre familiile cu copii. Activitatile au loc in incinta resortului, asadar nu este necesara trezirea devreme sau pierderea timpului in trafic. Iata cateva resorturi din insule exotice care ofera all inclusive:

Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

beaces turks 2

Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa ofera 4 „sate” tematice, 19 restaurante, un parc acvatic de 45000 square feet, un simulator de surf, un spatiu de Xbox si personaje din Sesame Street.

Vizitati website-ul hotelului:
http://www.beaches.com/main/tc/tc-home/

Coconut Bay Beach Resort & Spa, St. Luciapool-2

Cel mai mare parc acvatic din St. Lucia se afla in acest resort de 85 acri amplasat in fata oceanului. Resortul detine un club de copii, un club de karaoke si sali de cinema. Exista aripi separate ale resortului pentru adulti si familii. Cum ar fi, spre exemplu camerele premium cu vedere la ocean din aripa Splash; sunt camere albe, lime si albastre, care ii incanta fantastic pe cei mici dupa o zi petrecuta in apa, la casuta din copac sau dupa o zi de escaladare a mini rocilor.

Vizitati website-ul hotelului:
http://cbayresort.com/

Paradisus Playa del Carmen La Esmerelda, Mexicomelia mexic

La Paradisus Playa del Carmen La Esmerelda, Mexico nimic nu este mai frumos decat sa gasesti in camera prajiturele din lapte si ciocolata daca esti cazat in suita Family Concierge (cu terasa privata cu jacuzzi).
In timpul cazarii, turistii pot primi un walkie talkie sau un celular local, si, de asemenea,au posibilitatea de a lua lectii de dans (Zumba, salsa,hip-hop).

Vizitati website-ul hotelului:
http://www.melia.com/en/hotels/mexico/playa-del-carmen/paradisus-playa-del-carmen-la-esmeralda/index.html

Meliã Caribe Tropical,Republica Dominicanamelia punta cana

Acest resort ofera copiilor un club cu tema celor trei personaje Flinstone, prin personaje animate si jocuri ori sporturi cum ar fi cataratul pe roci. Hotelul dispune de 10 piscine in care adultii se pot relaxa in timp ce copiii isi vad de activitatile lor; de asemenea, parintii pot face shopping la Palma Real Village (care are 3 sali de cinema), pot lua lectii de golf, ori pot avea parte de masaj in aer liber la Yhi Spa.

Vizitati website-ul hotelului:
http://www.melia.com/en/hotels/dominican-republic/punta-cana/melia-caribe-tropical-all-inclusive-beach-and-golf-resort/photos-and-videos.html

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *