Unde se relaxeaza celebritatile

Unde se relaxeaza celebritatile

Bora Bora, French Polynesia

Bora-Bora-French-Polynesia

Bungalow-rile din aceasta insula mirifica sunt preferate de celebritati de la Hollywood cum ar fi: Charlize Theron, Nicole Kidman, Eva Longoria, Rob Lowe, Sharon Stone si Kim Kardasian.

Hawaii

Acest loc a fost intotdeauna preferat de celebritati, desi, in ultima perioada a inceput sa-si piarda clientela datorita unor destinatii si mai exotice din estul indepartat. Kate Perry iubeste Kuaui, iar Britney Spears, Will Smith si Cameron Diaz au invatat hula.

eva longoria maldiveTurtle Island, Fiji

Aceasta destinatie este preferata de vedete datorita atmosferei intime pe care o detine. Printre vedetele care si-au petrecut luna de miere aici se numara Jessica Simpson si Britney Spears.

 

 Amalfi Coast, Italy

Coasta Amalfi din Italia a fost preferata de Brad Pitt si Angelina Jolie in timpul filmarilor la Mr. and Mrs. Smith, unde s-ar zvoni ca scanteile dintre cei doi s-au aprins la hotel Santa Caterina.

amalfi-italy-angelina8

Cabo San Lucas, Mexico

Aceasta statiune este preferata de vedete datorita distantei scurte (2 ore de zbor) din Los Angeles, iar celebritati ca Jennifer Aniston, Cameron Diaz si Julia Roberts s-au relaxat aici in vacante cu nelipsitele margaritas.

St. Tropez, France

Saint-Tropez-France-Rihanna

St. Tropez este o statiune ce continua sa atraga celebritatile mai ales pentru tumultul si viata de noapte de aici, iar vedete cum ar fi Tom Cruise, Rihanna, P.Diddi, Catherine Zeta-Jones adora cluburile pe plaja (cum ar fi Club 55, devenit celebru datorita frumoasei frantuzoaice Brigitte Bardot).

Rio de Janeiro, Brazilia

Rio de Janeiro va ramane intotdeauna o destinatie preferata mai ales pentru spiritul sau latin, iar plaja preferata de vedete cum ar fi Gerard Butler, Madonna sau Penelope Cruz este Rio’s Ipanema Beach.

St. Barts

jessica-albast barts

Aceasta este una dintre insulele caraibeane spectaculoase, unde plaja St. Jean este frecventata de Jay-Z, Beyonce sau Jessica Alba, ale caror iahturi sunt ancorate in portul sclipitor al statiunii.

 Maui

Maui este una dintre insulele din Hawaii care atrag din ce in ce mai mult celebritatile, iar Britney Spears,Oprah, Megan Fox sunt cateva dintre cele care s-au relaxat aici.

 

Bondi Beach, Sydney maui

Aceasta destinatie atrage celebritati cum ar fi Leonardo di Caprio, Paris Hilton sau Nicole Richie, mai ales pentru activitatile renumite de surf sau sailing.

 

Punta De Mita, Mexico     

Lady Gaga a fost prima vedeta care si-a petrecut vacanta in aceasta statiune, in 2011, iar ulterior s-au relaxat aici si alte staruri ca Carlie Sheen sau Kirsten Dunst.

Malibu, Los Angeles
Plaja din Malibu va ramane cu siguranta numarul 1 in topul preferintelor de relaxare ale vedetelor. Printre ele se numara mai ales David Beckham.

Maldives   

maldives-12

Aceasta insula superba din Oceanul Indian este frecventata de vedete mai ales pentru plajele mirifice cu nisip fin alb. Eva Longoria, Kate Moss sau Penelope Cruz s-au rasfatat aici in vacantele lor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

astratex.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.