Cele mai scumpe luni de miere

Cele mai scumpe luni de miere

Royal Suite – Burj Al Arab Dubai – Pret: de la 24,000 $/noapte

Burj al Arab

Burj Al Arab este primul si singurul hotel de 7 stele din lume. Pretul unei nopti in royal suite aici este de 24,000 $/noapte. Ne vom intreba astfel ce inseamna o noapte de lux la acest hotel. Ei bine, hotelul are numeroase facilitati pentru a oferi celor aflati in luna de miere o experienta de neuitat. In aceasta suita de 780 m patrati veti beneficia de un pat super king-size cu 17 perne diferite. Veti fi transportati cu soferul personal intr-un Rolls Royce si veti avea un elicopter personal, veti savura bunatati gatite de bucatari sefi Michelin, ori veti asculta muzica la un iPad suflat cu aur de 24 de karate. Totul este hi-tech in aceasta suita, operat cu o telecomanda, de la Tv pana la muzica si lumini.

Private Retreat- Six Senses Hideaway Zighy Bay – Pret: de la 6,500 $/noapte

private retreat six senses
Six Senses Hideaway Zighy Bay se afla pe coasta sude-estica a Peninsulei Musandam, in Sultanatul Oman. Resortul detine 2 rezerve private pentru proaspetii casatoriti, fiecare avand cate un pavilion, o biblioteca, un spa si un majordom. Totul de la 6,500 $/noapte.

Coral Suite – Four Seasons Resort Punta Mita, Mexic – Pret: de la 18,000$/noapte

four-seasons-punta-mita

Coral Suite este perfect pentru cei care vor sa-si petreaca o luna de miere veritabila la Four Seasons Resort Punta Mita din Mexic. Are o suprafata de 1237 m patrati si se afla direct pe plaja. Detine o cabana cu piscina, spa personal, cinema privat, dus exterior, centru fitness, si, nu numai ca este o locatie incredibil de frumoasa, dar totul este hi-tech, iar pteul, pe masura: 18,000$/noapte.

Vila Sanctuary la Parrot Cay Resort – Insulele Caraibe (Turks & Caicos)-Pret: de la 20,000$/noapte

Parrot-Cay-Resort-The-Sanctuary-house-pool
Aceasta vila din Caraibe este cu siguranta printer cele mai exclusive locatii turistice de pe insula si face parte din Parrot Cay Resort. Vila are doua etaje, fiind creat de designer-ul Donna Karan, cu paturi imense, cu tematica acvatica si lumanari romantice. Vila Sanctuary are o plaja privata, o vedere superba de la etaj, si, de asemenea, si cativa majordomi si un bucatar sef la dispozitia turistilor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *