Cele mai luxoase lanturi hoteliere din lume

Cele mai luxoase lanturi hoteliere din lume

Four Seasons

four seasonsmumbay
Four Seasons este un lant de hoteluri canadian. Majoritatea hotelurilor care fac parte din acest lant se afla pe plaja, insa multe dintre ele se regasesc si in statiuni de schi. Pentru cei care vor sa se relaxeze intr-unul dintre cele 98 de hoteluri Four Seasons, trebuie sa plateasca intre $2,199 si $2,999/noapte.

fourseasonsvegas
Mandarin Oriental

singapore-mandarinoriental
Mandarin Oriental este recunoscut pentru spa-urile sale excelente, care ofera o varietate de tratamente cum ar fi: masaje Thai Yoga sau masaje cu patru maini, care este extraordinar de relaxant. Aceste hoteluri sunt amplasate in diferite locatii din Asia, Orientul Mijlociu, ori New York, Miami, Boston, Las Vegas si Atlanta. Multe celebritati adora serviciile acestui lant hotelier, iar printre ele se numara Lucy Liu si Morgan Freeman.

St. Regis

stregischina
St. Regis este un lant de hoteluri de 5 stele, iar cea mai ieftina camera pe care o are porneste de la $1,045/noapte. Dupa ce primul hotel St. Regis din New York a fost cumparat de Starwood in 1998, au fost deschise mai multe locatii in US, China, Emiratele Arabe Unite, Italia, Mexic si Indonezia.

stregis abu dhabi
Peninsula Hotels

peninsulahotels
Primul hotel din acest lant a fost deschis in Hong Kong, in 1928. In toata lumea exista noua hoteluri care apartin acestui lant. Unul dintre serviciile de lux ale acestui lant il reprezinta transferul de la aeroport cu elicopterul, barca sau automobile Rolls Royce (fiecare hotel detine un parc propriu de Rolls Royce)

Jumeirah

jumeiradubai
Jumeirah este un lant de hoteluri din Orientul Mijlociu, iar numele pe care il poarta inseamna”frumos” in araba. Alte locatii in care lantul detine hoteluri sunt: Frankfurt, Roma, Maldive, dar si Istanbul si Londra.

jumirah
InterContinental

intercontinental toronto
Intercontinental detine peste 178 de hoteluri in lume. Este unul dintre primele hoteluri de lux. Il gasim in locatii faimoase cum ar fi New York, Beverly Hills, Mumbai, Bora Bora, Monterey, Paris, Washington D.C. (The Willard) si Las Vegas. Una dintre cele mai scumpe suite din lume se afla la hotelul Intercontinental din Hong Kong, la un tarif de peste $13,000/noapte.

J.W. Marriott

JW Marriott
J.W. Marriott brand este unul dintre cele mai renumite lanturi hoteliere, avand-ul ca fondator pe John Willard Marriott. Hotelurile ofera servicii de lux precum antrenori personali, spa-uri cu sanctuare private, suite ultra luxoase cu piscine private. Lantul detine 75 de hoteluri in Los Angeles, New York, Hong Kong, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Bangladesh , Malaezia si Coreea de Sud.

Ritz-Carlton

Amelia-Island-Ritz-Carlton-Hotel
Ritz-Carlton este un lant de hoteluri detinut de Marriott in mare parte, avand 87 de locatii in 29 de tari. Printre aceste locatii se numara: New York, Los Angeles, Canada, Aruba, Indonezia, Arabia Saudita si Coreea de Sud.

Source: Hotels

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *