Orase cu cele mai frumoase decoruri de Craciun

Orasul se afla la doi km de aeroportul din Rovaniemi iar turistii sunt incantati sa traiasca experienta de Craciun in acest sat cu diverse restaurante si magazine tematice. Principala atractie ramane insa ocazia de a discuta cu Mos Craciun in persoana si de a face poze cu acesta.

laponia2

Vilnius, Lituaniavilniuschristmas

Unul dintre cei mai frumosi brazi de Craciun se gaseste in Vilnius,Lituania, langa Cathedral Square, iar imprejurimile sunt decorate superb cu mii de lumini. Turistii sunt atrasi in mod special de Piata de Craciun din Lukiskiu si de patinoarul local.

Tokyo, Japoniatokyo1

Japonia este faimoasa pentru luminile hipnotizante de Craciun. Desi japonezii nu sunt crestini, acestia au reusit sa recreeze spiritul acestei sarbatori. Punctele de atractie ale orasului sunt Roppongi Hill, Tokyo Midtown, Ginza, Shinjuku, Marunochi sau Yurakacho.tokyo

Amsterdam, Olandaamsterdam

La jumatatea lui noiembrie, Mos Craciun viziteaza orasul odata cu parada Sinterklaas. In aceasta perioada mai are loc si Festivalul Luminii din Plantage, unde au loc expozitii de opere de arta minunate, multe dintre ele fiind expuse de-a lungul canalului.

Cologne, Germaniacologne

Acest oras din Germania este faimos pentru pietele sale de Craciun. Bradul imens de Craciun este amplasat chiar langa remarcabila catedrala. Punctele de atractie de aici, in aceasta perioada a anului, sunt Piata de Craciun din Orasul Vechi, Piata de Craciun Rudolfplatz si Piata de Craciun din Stadtgarten.

Londra, Anglialondon eye

In acest oras frumos veti gasi locuri decorate impresionant, cum ar fi Covent Garden, iar in Piazza veti gasi un ren urias decorat cu mii de luminite. Londra este o destinatie cautata de Craciun mai ales pentru strazile luminate exploziv, dar si pentru experientele de shopping. Cele mai deosebite puncte de atractie din Londra in aceasta perioada anului sunt: Covent Garden, Piazza, Globe, Trafalgar Square.Trafalgar Square Christmas londra

Quebec, Canadaquebec

Cunoscut ca si cel mai popular oras „European” din nordul Americii, Quebec este o destinatie deosebita pentru turisti in perioada Craciunului, mai ales datorita luminilor si decorurilor stralucitoare. Spiritul Craciunului este simtit pe toate strazile orasului vechi, dar si pe Rue du Petit-Champlain, Place Royale sau Rue Saint-Joseph.

Paris, Frantaparis

Orasul iubirii straluceste in adevaratul sens al cuvantului in aceasta perioada. Turnul Eiffel parca este mai impunator si mai frumos ca oricand. Turistii sunt impresionati sa viziteze in aceasta perioada pietele din Champs Elysees si Montmartre.

Las Vegas, USALas Vegas bellagio

Las Vegas isi decoreaza hotelurile intr-un mod minunat de Craciun. O imagine superba o are celebrul Hotel Bellagio, insa de o frumusete aparte sunt fantanile faimoase ale orasului, care „danseaza” in ritm de zurgalai in aceasta perioada a anului. Majoritatea turistilor prefera ca puncte de atractie Gambling Hall si Lake Las Vegas.

Sydney, Australiasydney

De la corul interactiv de Craciun din Pitt Street Mall, proiectiile de Craciun pe peretii primariei din Sidney, la decorurile fascinante din cladirea Queen Victoria – orasul reuseste sa creeze un spirit magic de Craciun, desi aici este vara.

Leave a comment

Your email address will not be published.