Ce e in trend in 2015

In fiecare sezon designer-ii creeaza colectii si trend-uri care sa fie mai accesibile si practice pentru viata de zi cu zi. Iata ce se poarta in 2015:

Carcase interesante pentru iPHONE – uriiPhone case

Carcasele pentru telefoane sunt din ce in ce mai cautate, si se pare ca noile trend-uri in 2015 sunt carcasele de iPhone in forma de oglinda roz de jucarie, care, in Bangkok, a inlocuit instant carcasele iPhone din sezonul trecut in forma de cartofi prajiti de la McDonald’s.
Cartofi prajiti sau oglinjoare roz, ce ziceti?

POP ART

Sezonul trecut a adus elemente interesante de pop art pe gentile de carton Chanel sau in colectiile Mochino inspirate de McDonalds. Insa cele mai noi trend-uri sunt acum Hindmarch si Moschino care prezinta colectii interesante de genti care isi au inspiratia in penare ori logo-uri de Coca Cola.

SNEAKERSsneakers

In sezoanele trecute s-a dovedit ca tenesii nu sunt doar pentru gym. In acest sezon, nume celebre cum ar fi Dior, Burberry si DKNY au pus in aplicare niste idei interesante si au creat niste stiluri colorate care ne duc cu gandul la anii 90.

DENIM

Impactul cel mai mare in materie de imbracaminte in 2015 il are denim. Il gasim in colectii Dolce&Gabbana cu inspiratii spaniole, in colectiile Gucci cu tematica anilor 70, ori in colectiile de jachete Burberry Prosum.

gisele-bundchen-denim-colcci-jeans-2015-06-440x294

Zonia.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.