Cele mai frumoase hoteluri subacvatice

Cele mai frumoase hoteluri subacvatice

Se spune ca noi, oamenii, cunoastem mai multe despre luna si planeta Marte decat despre lumea subacvatica, asadar, ar fi interesant sa privim lumea subacvatica chiar din pat, nu?

Atlantis The Palm, Dubai

atlantis
Atlantis este un fel de Disney World, dar mai mare. Arata ca un castel magic amplasat pe insula artificiala Jumeirah Palm si detine unul dintre cele mai grozave parcuri acvatice din oras, precumsi un acvariu imens. Pentru o vacanta unica, turistii se pot caza in suitele Signature Poseidon sau Neptune.

Vizitati site-ul hotelului:www.atlantisthepalm.com

 Niyama, Per Aquum Resort, Maldive

NIYAMA-Maldives

Niyama detine primul club subacvatic din lume, numit Subsix, care ofera privelisti spectaculoase la flora si fauna de sub valurile din Maldive. Interesant, nu?

Vizitati site-ul hotelului : www.niyama.peraquum.com

 The Manta Resort, Insula Pemba, Zanzibar

The-Manta-Resort

Insula Pemba este cu siguranta foarte departe ca si destinatie, insa, daca vreti sa va detasati de viata de zi cu zi, aceasta este locatia perfecta cu adevarat.
Manta Resort are camere cu vedere la gradina, dar si vile amplasate pe plaja. Insa, daca doriti o experienta cu adevarat incitanta, cazati-va in camera subacvatica, din insula privata cu un dormitor aflat la 4 m adancime.

Vizitati site-ul hotelului:www.themantaresort.com

Conrad Maldives Rangali Island Resort

Conrad-Maldives
Conrad Maldives Rangali Island Resort a fost votat drept cel mai bun hotel din lume, iar punctul de atractie il reprezinta mai ales Restaurantul Subacvatic Ithaa. Suna tentant, asa este?
Restaurantul se afla la 6 feet sub mare, iar New York Daily l-a clasificat drept cel mai frumos restaurant din lume.

Vizitati site-ul hotelului:www.conradhotels3.hilton.com/conrad-maldives-rangali-island

Hydropolis, Dubai

Hydropolis

Acest hotel este inca in stadiu de proiect, dar va fi cu siguranta unul dintre cele mai luxoase hoteluri subacvatice din lume, fiind un resort ce va fi construit la 20 m sub mare, cu un numar de 220 camere. Terenul pe care se construieste hotelul se afla in proprietatea Printului Dubaiului. Constructia va avea 260 ha, aproape cat Hyde Park din Londra.

Vizitati site-ul hotelului:www.underwaterhoteldubai.net

Vola.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.