Hoteluri exclusive de 5* in statiuni de ski

Fairmont Chateau Whistler 5*- Canada

fairmontchateauwhistler

Relaxare sau afaceri …oricand este momentul perfect pentru a vizita minunatul hotel Fairmont Chateau Whistler din Whistler, British Columbia. A fost nominalizat in 2014 No.1 Ski Resort Hotel si No.1 Golf Resort Hotel din Canada de catre cititorii revistei Conde Nast Traveler Magazine.
Amplasat la poalele muntilor Blackcomb si Whistler, Fairmont Chateau Whistler se afla intr-una dintre cele mai populare statiuni de schi din nordul Americii, care a gazduit Jocurile Olimpice de iarna din 2010.

10267 5 fairmontchateauwhistler fsa-g

   Cristallo Palace Hotel and Spa 5*- Italia

cristallopalacehotelandspa

Cristallo Palace Hotel and Spa 5*- Italia este amplasat in Dolomitii Italieni, in renumita statiune de schi Cortina d’Ampezzo, care a fost dintotdeauna o destinatie exclusiva pentru inalta societate. Localizata in partea nord-estica a regiunii Veneto, la o altitudine de 1,224 m si la doar doua ore distanta de Venetia, statiunea Cortina d’Ampezzo este inconjurata de frumuseti incomparabile. Cortina este si o destinatie cunoscuta in toata lumea pentru ofertele exclusive, evenimentele grandioase si magazinele elegante si luxoase din zona.

cristallopalacehotelandspapool

Hôtel de Charme Les Airelles – Frantahoteldecharmelesairelles

Amplasat in inima Alpilor, Hôtel de Charme Les Airelles ofera acces la cea mai mare zona de schi din lume: Les 3 Vallées. Aici turistii pot sa plece si sa se intoarca in echipamentul de schi si au la dispozitie valet de schi, incapere de schi si tehnician de schi. La Les Airelles, design-ul are la baza spatiile deschise, cu ornamente din lemn vechi de peste un secol si obiecte cu provenienta din Asia. Intr-un cuvant, „Zen”.

hoteldecharmelesairellesbath

The Ritz-Carlton – California, Statele Unite

theritzcarltonlaketahoeroom

The Ritz-Carlton este amplasat la 10 minute distanta cu masina de lacul Tahoe, in statiunea NorthStar, prima si singura statiune de 5 Diamante din California. Aici exista o gondola de sezon care face legatura intre lacul Tahoe si statiunea Northstar, fiind atractia din zona.

theritzcarltonlaketahoe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *