Lux de Valentine’s Day

Pachete de lux pentru Valentine’s Day

Valentine’s Day va ramane intotdeauna una dintre ocaziile speciale pe care indragostitii o asteapta pentru a o petrece intr-un mod cat mai deosebit. Majoritatea companiilor de turism organizeaza pachete speciale pentru aceasta ocazie, iar pentru cei care prefera luxul, agentiile au pregatit excursii de lux unice, cu tratamente VIP si cadouri exclusive pe durata sejurului.
Agentia canadiana Pure Entertainment este renumita pentru pachete speciale de lux, si iata cateva dintre ele:

1. Dubai: destinatia Ultimate V-Day

Dubai

Nici un loc nu este la fel de magic precum Dubai! La aeroport veti fi intampinati de un Rolls Royce Phantom de lux. Veti fi cazati intr-o suita opulenta, ornata cu sute de petale de trandafiri, intr-unul dintre hotelurile exclusiviste din Dubai. Va veti plimba cu un iaht de lux pentru o zi, si veti invata sa va scufundati sau sa faceti snorkeling in Golful Oman. Veti merge intr-un safari de lux in desert si veti experimenta stilul de viata local din Bedouin. Apoi veti experimenta o cina privata romantica. Suna bine? Pachetul incepe de la $15,000/persoana/3 nopti.

2. Experienta de neuitat de la St Moritz

stmoritz

St Moritz este mai mult decat o destinatie, este un stil de viata! Veti fi luati de la aeroport intr-un Rolls Royce Phantom de lux si veti dormi intr-o suita eleganta la un hotel de 5 stele de lux. Veti face o plimbare cu elicopterul pentru a admira ghetarii giganti la 3,000 m deasupra nivelului marii, si veti avea parte de o experienta exclusiva de heli-skiing. Va veti bucura si de o plimbare cu sania trasa de cai pe zapada, ori veti invata sa faceti ciocolata sau sa gatiti diverse specialitati. Asa DA! Pachetul incepe de la EUR16,500/persoana/3 nopti.

3. Iubire in New York City

New-York-City-Skyline

Experimentati magia de Valentine’s Day in New York City! Veti fi asteptati la aeroport tot de un Rolls Royce Phantom de lux si veti fi cazati intr-o suita opulenta la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din New York. Veti primi 2 bilete VIP la show-ul New York Fashion Week si va veti bucura si de accesul in backstage. Experienta va fi completata cu o sesiune de shopping. Veti avea ocazia sa vedeti turnul Big Apple din elicopter, si veti face un tur privat al celor mai cunoscute 2 muzee din New York, apoi va veti delecta cu o cina Michelin in doi. Pachetul incepe de la $20,000/persoana/3nopti. Enjoy it!

4. Bali cum nu l-ati mai vazut

Bali

Descoperiti Bali asa cum nu l-ati mai vazut niciodata. Zburati cu un elicopter privat pana la resortul de 5 stele din Bali. Petreceti-va sejurul in cea mai exclusivista suita din resort si beneficiati de un majordom privat. Va veti petrece o seara minunata cu o cina la lumina lumanarilor pe plaja, cu un chef si un chelner privat. Veti face o excursie cu avionul catre o insula privata unde va vor astepta plaje superbe cu nisip alb, tratamente spa de lux, specialitati din bucataria locala, sampanie si multe altele. Pachetul porneste de la $12,500/persoana/3 nopti. Un Valentine’s Day exotic!

5. Arta si gastronomie de 5 stele in Londra

london

Descoperiti latura dramatica a Londrei impreuna cu cel iubit! Veti fi asteptati la aeroport de un Rolls Royce Phantom de lux; veti lua o cina privata romantica la unul dintre restaurantele exclusiviste ale Londrei. Veti beneficia de locuri speciale si acces in backstage la unul dintre cele mai renumite show-uri din Londra, de pe faimosul West End, apoi veti face un tur al Londrei cu elictopterul, noaptea. A doua zi veti face un tur privat al HM Tower of London si va veti relaxa intr-o suita de lux la unul dintre cele mai renumite hoteluri din Londra. Pachetul incepe de la EUR 16,000/persoana/3 nopti. Superb,nu?

6. Tara vinului – Napa Valley

Napa-Valley

Bucurati-va alaturi de persoana iubita in tara vinului. Cum v-am obisnuit, veti fi asteptati la aeroport de un Rolls Royce Phantom de lux, dupa care veti fi cazati la un hotel de lux de 5 stele. Veti avea parte de o experienta unica atunci cand veti zbura cu balonul deasupra zonei din Napa Valley si va veti delecta cu sampanie si ciocolata la inaltime. Va veti bucura de doua zile in care veti face tururi private in vinarii impreuna cu expertii in domeniu. La final, va veti relaxa cu masaje si tratamente spa, cu cina romantica, si multe altele. Un asemenea pachet porneste de la $ 9,000/persoana/3 nopti. Delicios, asa este?

Source: Luxury Escapes Magazine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *