St Regis Bora Bora Resort

St Regis Bora Bora Resort 5*****

18

Amplasat pe insula tropicala din Bora Bora, St Regis Resort ofera o experienta polineziana iubitorilor de vacante exotice. Resort-ul se afla la 10 minute distanta cu masina de Muntele Otemanu si Muntela Pahia. Transferul de la aeroport dureaza 15 minute cu barca. La St Regis Bora Bora Resort, un paradis amplasat intr-o laguna albastra privata, va asteapta lucruri minunate pe care sa le descoperiti. Fiecare moment devine o comoara si fiecare experienta este de vis. Acest resort minunat aflat exact pe plaja ofera 2 piscine, 4 restaurante si un spa de lux. Toate unitatile de cazare au balcoane care ofera privelisti panoramice catre laguna sau insulele din imprejurimi.

Exista 8 vile de lux amplasate pe apa cu jacuzzi privat si 5 vile amplasate pe apa cu 2 dormitoare si piscine private construite deasupra lagunei – primele de genul acesta in Polinezia Franceza. De asemenea, pe plaja cu nisip fin mai sunt amplasate 11 vile cu un dormitor, cu piscina privata, de asemenea, si vile cu  doua dormitoare, fiecare cu piscina privata. Resort-ul mai dispune si de o Vila Regala de 13,000 m patrati, amplasata intr-o zona privata.

12

Familiile se pot bucura de intampinari speciale si ritualuri de bun venit care aduc unicitate fiecarui hotel sau resort, cum ar fi diverse tratamente speciale, halate pentru copii, papuci si premergatoare pentru cei mici. Pentru o vacanta de neuitat, angajatii resort-ului pot recomanda si aranja o selectie de  activitati recreationale, excursii, optiuni pentru cina, servicii de ingrijire a copiilor si alte beneficii pentru familii cu copii de toate varstele.

34

Experienta Spa Polineziana:

Amplasat pe o insula mica in mijlocul resort-ului, spa-ul de lux al St Regis Resort Bora  Bora este inspirat de cei sapte stalpi de bunastare: frumusete, armonie, apa, vitalitate, echilibrul vietii, natura si nutritie. Miri Miri Spa ofera tratamente unice (tratament Tahitian si Pacific Rim) menite sa   va hraneasca organismul si sa va bucure sufletul. Amplasat pe o insula privata din lagoonarium, acest spa de 13,000 m patrati – Miri  Miri Spa de Clarins – iti taie rasuflarea prin panoramele idilice catre Muntele Otemanu. Tratamente Polineziene, Asiatice si Clarins Touch sunt efectuate in cinci camere private. Acest spa detine si camere de schimb pentru domni si doamne, sauna, bai  cu aburi si cascade, precum si o camera de relaxare.

85

Regis Bora Bora ofera pachete unice  Ultimate Destination Wedding

St. Regis Bora Bora Resort a colaborat cu unul dintre cei mai buni si tineri designeri din Europa, Cecilie Melli, pentru a crea un program unic de casatorie (simbolica sau legala), pentru musafirii hotelului.

Melli este un designer norvegian ale carei siluete clasice, detalii elegante si palete de culori superbe au captat atentia lumii internationale a modei.  Ea a creat o selectie de rochii de mireasa extraordinare, originale, inclusiv Lady Bora Bora care va fi disponibila pentru inchiriere sau cumparare in boutique-ul resort-ului, unde intalnim un Asistent Romance care sa se ocupe de organizarea nuntii perfecte.

10

Creatiile lui Melli pentru St Regis Bora Bora pot fi intalnite pentru toate marimile, cu aranjamente coordonate de asistentul resort-ului si echipa de profesioisti a acesteia.

13

Boutique-ul din resort este completat cu rochii  marca signature, spatii de schimb de lux, zona speciala pentru machiaj si coafat, zona de fotografie de interior, zona de relaxare interioara si exterioara cu mancare si bauturi marca signature, albume foto si multe altele. Aici este locul perfect pentru a organiza o nunta (legala sau simbolica), reinnoire de juraminte, o cerere in casatorie speciala sau o luna de miere. Pretul pentru inchirierea unei rochii de mireasa aici porneste de la $ 550.

1417

19

20

st reg

Source text: Luxury Travel Magazine

Expedia.com

Leave a comment

Your email address will not be published.