Bentley Upgrade

Bentley Motors introduce o noua suita de upgrade-uri de design pentru familia Continental GT

gt-convertible-4-1

Evolutia exterioara pentru Continental GT

Bentley Continental GT este reinnoita cu noi elemente complementare de design exterior. Un nou bumper frontal cu o carcasa de radiator mai mica si amortizoare mai pronuntate pentru a oferi o atitudine mai asertiva si confidenta a partii frontale a masinii.

Amortizoarele au un orificiu nou, completate cu inscriptia metalica plina de gratie “B”, care serveste la scoaterea in evidenta si sporirea noii linii Bentley. Noile insigne din crom stralucitor pentru modelele V8 S si W12 se potrivesc acum cu cele aplicate la GT Speed.

gt-convertible-5-1

La partea din spate a masinii, capota portbagajului este mai bine sculptata, cu un profil aerodinamic mai pronuntat inspre marginea posterioara. Bara de protectie spate a fost remodelata si extinsa pentru a adauga un nou sens al puterii, iar acum are o latime completa. Modelele V8 si GT Speed capata acum un nou design al difuzoarelor din spate pentru a se diferentia mai departe de familia Continental orientata spre performanta.

gt-speed-1-1

Reviziile esteticii exterioare sunt complete cu adaugarea de  noi modele de roti de 20 si 21 inchi. Roata standard pentru GT V8 si GT W12 este inlocuita cu una de 20 inchi, roata six-tri-spoke, cu finisaje vopsite pentru V8 si cu prelucrari luminoase pentru W12. Roata cu specificatiile auto Mulliner de 21 inchi seven-twin-spoke, este finisata in grafit gri cu spite luminoase. De asemenea, un nou model de roata sport de 21 inchi cu 5 spite  se alatura modelului de 21 inchi valabil pentru V8 S si Continental GT Speed.

gt-w12-convertible-7-1

De asemenea, sunt valabile trei vopsele in noi culori, care scot in evidenta silueta iconica a modelului Continental GT: Marlin (albastru metalic intens), Camel (un ton usor auriu) si Jetstream (un albastru metalic deschis).

Interiorul  modelului Bentley Continental GTT

flying-spur-16my-interior-1

Upgrade-urile vizuale continua cu interiorul cabinei de lux a gamei Continental range. Un model nou si contemporan de caneluri drepte impodobeste cele patru scaune generoase,si, in acelasi timp, specificatiile Mulliner dobandesc un model de capitonare etans, sub forma unor “mici diamante”, ducand cu gandul la croiala unei jachete britanice. Comenzile soferului sunt complet noi, cu optiunea pentru un volan  sport mai ergonomic si padele mult mai mari de schimbare a vitezei, cu ornamente din striatii metalice.

new-gear-paddles-1

De asemenea, sunt updatate si elementele consolei, iar panoul de bord al soferului capata noi cadrane si grafice pentru a oferi un aer mai contemporan si proaspat, iar frumusetea noului interior este acum iluminat de LED. Consola centrala are o maneta noua de viteze, de culoare neagra, imbinand stilurile tuturor comenzilor. Pentru modelele V8 si V8 S coupe, a fost creat un compartiment ascuns de depozitare aflat intre scaunele din spate, adaptat pentru incarcarea electronicelor, cum ar fi iPad-urile.

In plus, pe langa schimbarile intervenite la specifiicatiile standard, a fost dezvoltata si o noua gama de optiuni privind interiorul masinii.

steering-wheel-stitching-1

Source: Bentley Motors  

Leave a comment

Your email address will not be published.