Autobahn Adventures

Autobahn Adventures

Tururi cu masini de lux europene

Putini stiu despre Autobahn Adventures si ce inseamna aceasta mai exact. Autobahn Adventures ofera tururi/ excursii cu masini marca Porsche si Audi in Europa, fiecare tur cuprinzand tari extraordinar de frumoase, cum ar fi Germania, Austria, Elvetia, Italia si Franta.

Autobahn Adventures nu inseamna doar performanta de inalta calitate a masinilor sport nemtesti, hoteluri spa de lux, restaurante cu gustari nemaipomenite sau frumusetea oraselor si satelor europene. Reprezinta si o serie de experiente de neuitat in Germania, Austria, Elevetia, Franta si Italia.  Autobahn Adventures inseamna mai mult decat un tur cu o masina de lux gen Porsche in Europa. De la masinile nemtesti de inalta performanta, sosele scenice care iti taie rasuflarea, hoteluri spa de lux, savoarea diverselor  bucatarii europene, vastele atractii istorice si moderne, Autobahn Adventures ofera o adevarata experienta de viata.

Luand parte la unul dintre tururile all inclusive, aveti ocazia sa conduceti noul Porche 911 Carrera. Ati putea primi cheile unui Carrera Coupe, Cabriolet sau chiar Carrera S. Masina are un spatiu mare de bagaje si este reconfortanta; un adevarat Gran Turismo. Toate tururile sunt flexibile. Intreaga ruta este pre-programata in sistemul de navigatie al masinii, oferindu-va libertatea de a avea ritmul propriu, fara a astepta pe nimeni.

porsche 911

Pentru unii, calatoria in sine reprezinta o experienta. Iar acest lucru inseamna sa conduci pe cele mai panoramice sosele din Europa, cum ar fi Autobahn, care efectiv te lasa fara suflare. Pe Autobahn, esti liber sa iti conduci masina Porsche asa cum ar trebui sa fie condusa…Rapid. Si nu exista un drum mai bun pentru a testa limitele acestei masini…sau chiar exista? Doar panoramele si curbele de pe drumurile montane v-ar putea determina sa va abateti de pe Autobahn.

Cum ramane cu hotelurile? Ei bine, pentru multi acest lucru este important. Fiecare hotel din program este selectat de turisti la Autobahn Adventures. Fiecare locatie exclusiva a acestor hoteluri ofera o experienta memorabila. Va veti simti speciali inca din momentul in care veti ajunge in fiecare locatie. Fiecare serviciu este personalizat. Aceste hoteluri sunt diferite, de la arhitecturi moderne si calde, la locatii intime si confortabile. Fiecare experienta este unica, de la camere spatioase pana la servicii personalizate de lux, ceea ce le diferentiaza de hotelurile obisnuite.

Highway 1920x1200

Sarmul unui sat Bavarian, frumusetea serenica a lacurilor limpezi elvetiene, sau panoramele ce te lasa fara suflare din nordul Italiei…pe toate le puteti vedea din masina. Fiecare orpire va fi un moment romantic pentru d-stra si partener. Hotelurile europene sunt recunoscute pentru centrele lor spa. Ele au cate ceva de oferit fiecarui turist. Este incantator ca dupa fiecare plimbare sa va bucurati de un relaxant masaj.

Mancarea, vinul si atmosfera sunt exact ceea ce v-ar trebui, iar ceea ce face experienta unei seri perfecte este impartasirea aventurii cu ceilalti. Calitatea mancarii este de prima clasa.

Iata cateva pachete:

Exploreaza Germania, Austria, Elevetia, Italia si Franta

Tur all-inclusive de 13 zile/12 nopti cu Porsche 911

Turul mai include:

  • Vizita la muzeul Porsche museum din Stuttgart
  • Visita la castelul Neuschwanstein din Bavaria
  • Experienta romantica la Lacul Maggiore in nordul Italiei

Exploreaza Germania, Austria si Italia

Tur all-inclusive de 10 zile/9 nopti cu  r. Experimentati noul Audi R8 V10 Spyder prin Toscana.

Turul mai include:

  • Vizita orasului Munchen
  • Vizita orasului Florenta
  • Explorarea drumurilor Toscanei

Source photos: http://autobahnadventures.com/

Bookingcom

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *