Tschuggen Grand Hotel 5*****- Elvetia

Tschuggen Grand Hotel 5***** Arosa

Tschuggen Grand Hotel este membru al “Swiss Deluxe Hotels” si “Leading Hotels of the World”, fiind, de asemenea, in top 450 al celor mai luxoase hoteluri din lume. O vacanta aici ar insemna sa experimentati iarna, vara si toamna in cele mai grandioase momente ale acestor anotimpuri.

Peinteralpen te tot in Tschuggen Grand Hotel veti intalni fara ezitare un personal ospitalier. Cu siguranta veti observa aici atentia pentru detaliu imbinat cu o eleganta desavarsita. Iar cel mai impresionant element este minunatul peisaj pe care-l ofera muntele Graubünden. Sigur v-ar incanta o minunata vacanta aici, la o altitudine de 1800 m deasupra nivelului marii. Iar pentru cei care nu vor sa se plictiseasca, exista o multitudine de activitati cum ar fi ski-ul alpin, skating-ul, toate la oferta, si sa nu uitam de traseele de iarna de 40 km. Aerul pur alpin este un tonic desavarsit. Pentru iubitorii de aventura si nou, e bine de stiut ca au loc curse de cai pe lacul inghetat, plimbari cu balonul cu aer cald, zborul cu parapanta si cu deltaplanul, plimbari romantice pe sanii trase de cai, si cobarari spectaculoase pe tobogan.

GReat Hotels of the World

Nu uitati si de minunatiile culinare de aici. Lumea montana din Arosa si Tschuggen Grand Hotel ofera o vacanta de neuitat pentru intreaga familie. Staff-ul hotelului este format din 200 de persoane pentru indeplinirea unor servicii de top zilnice. Ei sunt pregatiti pentru a garanta vacante de neuitat tuturor vizitatorilor de la Tschuggen Grand Hotel.

Lux si extravaganta:
– Tschuggen Grand Hotel Arosa ofera toate elementele de lux ale unui hotel de 5 stele:
– o masina privata pe cablu Tschuggen Express care va duce la zona de ski si drumetii
– un spa Tschuggen Bergoase spa, o oaza de infrumusetare intinsa pe 5000 m², proiectat de catre faimosul arhitect Mario Botta..
– 130 de camere reamenajate de catre arhitectul elvetian Carlo Rampazzi, cu privelisti ametitoare si un stil incantator contemporan.
– 4 restaurante diferite, inclusiv restaurantul modern The Basement cu mancare, restaurantul premiat La Vetta, Grand Restaurant cu meniuri diferite zilnic si restaurantul La Collina cu o incantatoare terasa luminata.
– Membru al Leading Hotels of the World, hotelul se afla printre cele mai luxoase 450 de hoteluri din lume.
– Arosa Card, de care puteti beneficia in perioada verii, dispune de oferte speciale cumar fi masini pe cablu si autobuzeregionale, inchirieri gratuite de barci, precum si accesul gratuit la plaja Untersee.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *