Mardan Palace, lux oriental

Mardan Palace, un lux accesibil

Situat pe tarmul Rivierei turcesti, cu o panorama incredibila la Mediterana, magnificul Mardan Palace imbina splendoarea trecutului turcesc cu luxul oriental. Interioarele au fost create de designeri internationali  renumiti, iar cele 546 de camere pur si simplu iti taie rasuflarea, datorita ornamentelor opulente. Facilitatile sunt disponibile la scala mare, de la  amfiteatrul remarcabil, folosit pentru performante spectaculoase, pana la acvariul unde  puteti admira viata marina a lumii. De asemenea, exista o serie de restaurante de inalta clasa, precum si uimitorul Mardan Spa, care ofera tratamente de relaxare si  revitalizare.  Camerele sunt create  la cel mai inalt standard posibil, si fiecare are privelisti spectaculoase catre Muntii Taurus, Marea Mediterana sau vasta piscina a hotelului.

Hotelul este considerat unul dintre cele mai frumoase din regiunea Mediteranei, foarte luxos si elegant cu o suprafata de 18.0000 mp si 546 camere. Fiecare camera din acest hotel a fost creata pentru a rasfata si cei mai extravaganti si pretentiosi turisti. Hotelul are vedere spectaculoasa si discreta catre Muntii Taurus sau vedere partiala catre Marea Mediterana.

NU RATATI OFERTELE: LAST MINUTE MARDAN PALACE 

mardan p

Toate camerele sunt complet echipate cu sisteme interactive multi-media, TV cu ecran plat, acces la internet wireless, telecomanda pentru lumini si aer conditionat, Hermes Toiletries, cam tot ce astepta clientii de la sumarul unui confort modern si luxos. Clientii se pot astepta la o experienta de neegalat datorita serviciilor 24 h cu majordom.

mardan-palace-resort

DOLMABAHCE PALACE este o copie creata dupa originalul si istoricul palat din istanbul aripa anatolia este caracterizata prin stilul otoman, culori calde si mobila aurie.

ARIPA EUROPEANA detine un design interior post-modernist reflectand simplitate si eleganta.

GARDEN SUITES sunt localizate in cladirile tip vila, intr-un sanctuar de gradini frumoase si piscine semi-private.

mardan fountain

LU XURY ALL INCLUSIVE ESTE CONCEPTUL DE MASA AL HOTELULUI DAR PUTETI EXPERIMENTA SI O CINA A LA CARTE INTR-UNUL DIN CELE 8 RESTAURANTE.

Hotelul mai are 7500 mp pentru un centru spa&fitness si a fost construit de faimosul architect expert Klafs SPA. Centrul are: Baie cu aburi, aromaterapie, baie turceasca si de aburi; Saune (finlandeza, sanarium si banya) si mai multe sali pentru hamam; Varietati de dusuri (tropical, cald, recem jet), tratamente thalasso si piscina thalasso, hidroterapie; Piscina interioara are piscine cu jet sezlong, piscina pentru copii, zona de relaxare, bar la piscina; Zone de relaxare (la intuneric, la lumina zilei si cu vedere la gradina, cu focuri, cu banci incalzite); Lista vasta de masaje printre care: masaje cu pietre calde, Thai, Balinese, Shiatsu, etc; Tratamente de infrumusetare; Zona de relaxare cu camera de tratament si camera de baie cu namol; Spa medical include sali de tratament, biroul doctorului, un laborator; Paradisul zapezii-oaspetii saunei se pot bucura de atmosfera revigoranta a unui “Paradis de zapada”; Hamam privat familial; Vitamin baruri; Club de sanatate cu echipament de arta si camera de meditatii cu vedere la piscina interioara; Suite cu tratamente VIP care au camere private, bar de sanatate, zona de relaxare, sauna, baie cu aburi si jacuzzi; 1 suita executive cu tratamente VIP, ofera sauna, baie cu aburi, 1 piscina cu jacuzzi, 1 pestera cu paradis de zapada, banci incalzite, baie cu picioare, hamam, sala de cina, zona de relaxare cu semineu, zona de tratament si 1 dormitor.1409049020 the-mardan-palace

Acum mai accesibil ca niciodata, profitati de ofertele last-minute reduse cu peste 50%

Source photos: Mardan Palace

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *