Trump Soho New York

Trump Soho New York

 Trump SoHo New York, un hotel de 5 Diamante, ofera cuplurilor de indragostiti ocazia unei logodne de vis de care ai parte doar o data in viata la una dintre cele mai luxoase locatii din lume.

trump-soho

Indragostitii pot ingenunchea in fata iubitei si o pot surprinde cu o cerere in casatorie personlizata, chiar deasupra New York-ului. Trump SoHo ofera clientilor sai momente memorabile si experiente unice, cu servicii personalizate, si facilitati extra-moderne pentru a asigura clientilor sai o sedere de neuitat si pentru a le crea amintiri de durata.

Soho-Pool-with-fountain-close-up

Aducand romantismul la noi inaltimi, Trump SoHo ii invita pe indragostiti intr-o locatie de lux, in suite sau penthouse cu vedere extraordinara asupra Manhattan-ului si raului Hudson, unde se poate vedea mesajul  aerian “Te casatoresti cu mine?” sau “Te iubesc” scris deasupra orasului. Cei care se vor caza  aici si vor achizitiona pachetul Trump SoHo Sky-High Engagement vor fi inatmpinati si cu o sticla de sampanie Trump Winery pentru a-si sarbatori iubirea.

trump-soho-new-york

Evenimentele speciale de la Trump SoHo sunt organizate de o intreaga echipa de profesionisti care aranjeaza cine private preparate de Executive Chef Brian Lee la SoHi, in sala de evenimente de la etajul 46 al hotelului, cu vederi superbe asupra orasului. Musafirii vor beneficia si de servicii signature ale Trump Attaché, care poate pregati aranjamente in camera, poate rezerva tratamente pentru cupluri la The Spa, ori poate face rezervari pentru cina si teatru, pe langa multe alte servicii.

gal trump soho 5

Cuplurile interesate pentru gasirea inelului de logodna perfect pot folosi Trump Attaché ca  pe o resursa pentru experienta shopping-ului la Ivanka Trump Fine Jewelry, aflat in apropiere, la cateva blocuri distanta.

trump-soho-new-york 1

Amplasat pe Spring Street in cartierul de lux SoHo (sud de Houston), si in apropiere de TriBeCa si West Village, Trump SoHo se afla la doar cativa pasi de galerii, restaurante, boutique-uri si cluburi. Trump SoHo are o vedere nemaipomenita la raul Hudson, Statuia Libertatii, Freedom Tower si Empire State Building, avand 46 de etaje cu 391 de camere si suite elegante, un Spa de 11,000 m patrati, unde intalnim singurul hammam de lux din New York, un restaurant Koi SoHo, o piscina de sezon Bar d’Eau, precum si o sala sofisticata de evenimente si conferinte.

trump-soho1

Pretul unui pachet de logodna Trump SoHo Sky-High Engagement porneste de la $6,500. Pentru asemenea costuri, totul trebuie sa fie cu adevarat deosebit, nu-i asa?

Trump SoHo ofera programe signature Trump Hotel CollectionTM, menite sa ajute fiecare membru al familiei sa se simta confortabil intr-un hotel de 5 diamante. Pentru cei mici, programul  Trump Kids ofera diverse facilitati si servicii. Trump Pets este de mare ajutor pentru cei care nu se indura sa-si lase animalele preferate acasa, oferindu-le facilitati cum ar fi jucarii, spatii de dormit si servicii de plimbat. Hotelul ofera o atmosfera de bun venit tuturor musafirilor, si, pe langa asta, cardul TRUMP CARD ofera, de asemenea, diverse beneficii signature.

view-from-room

De asemenea,  exista si un serviciu signature de depozitare a hainelor Wardrobe storage and management, pentru cei are vin des in New York, iar acest lucru le permite sa-si lase hainele si lucrurile personale aici, in loc sa le transpprte la fiecare vizita. Hotelul mai are si alte servicii signature cum ar fi:Ho

– cina in camera 24/24
– biblioteca cu carti de Taschen
– valet
– servicii de ingrijire a copiilor
– portar
– carduri personalizate, la cerere
– centru de afaceri
– sali de conferinta
– acces internet Wireless
– fax local si computer in camera, la cerere
– personal servicii de securitate
– servicii de spalare si uscare a rufelor pe timpul noptii
– Trump® Kids
– Trump® Pets
– Asistenta personala si Shopping
– card de Shopping

Pentru o experienta minunata, hotelul este la dispozitia celor interesati de momente unice in viata!

Source images: www.trumphotelcollection.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *